Onze locatie

Smallsteps Bengel is een kleinschalig en knus kinderdagverblijf aan de rand van Leiden. Doordat we zo klein zijn, kennen alle kinderen, ouders en pedagogisch medewerkers elkaar heel goed. Dat voelt geborgen en vertrouwd. Een betere basis kunnen we je kind niet geven: zo kan hij zich veilig ontwikkelen tot een zelfstandige kleuter.

Bij ons binnen

In ons knusse en kleurrijke pand kan je kind naar hartenlust spelen, ontdekken en leren. Met rode wangen werken aan een kunstig verfschilderij. Of met zijn tong uit z'n mond figuurtjes knippen uit een vel glitterpapier. "Ik ga een puzzel maken! Wil jij mij helpen?" Je baby kan heerlijk snoezelen in één van onze rustige hoeken. En als hij wakker is, kijkt hij zijn ogen uit naar alles wat de grote peuters doen.

Samen naar buiten

In onze fijne tuin is voor alle bengeltjes wat te beleven. De fijne grote zandbak is favoriet! Of zoekt jouw kind liever zijn eigen weg in ons spannende doolhof? Voor de allerjongsten hebben we een eigen stuk tuin afgeschermd. Daar kan je baby veilig oefenen met kruipen en zijn eerste stapjes. "Wat zijn dat? Tomaatjes?" Van onze moestuin hebben we elke dag plezier. Zaaien, water geven, oogsten… en samen opeten natuurlijk!

Lekker actief

Je kind beweegt iedere dag. Van kruipen en de eerste kleine stapjes tot mijlpalen als fietsen en het behalen van het zwemdiploma.

Bewegen is belangrijk. Daarom organiseren wij één keer in de week beweegles in de theaterzaal van bso Bengel. Hier maken peuters en kleuters op speelse wijze kennis met de basis van bewegen; veel bewegen op verschillende manieren waarbij plezier centraal staat!

Goed gevoel gekregen bij Smallsteps? Dan kun je hier je kind makkelijk en snel online inschrijven.
vrijblijvend inschrijven