Onze locatie

Na een volle schooldag komt je kind lekker op adem bij onze buitenschoolse opvang. Zijn verhalen kan hij kwijt bij onze pedagogisch medewerkers. Kopje thee erbij. En dan? Naar buiten! De Leidse Hout lonkt: hertjes kijken, van de glijbaan, verstoppertje spelen in het bos… Maar de atletiekbaan ligt er ook zo mooi bij. "Wie rent het hardst?" Tikkie, jij bent 'm!"

Bij ons binnen

Grote ramen, kleurige banken en een grote eigen keuken: dat is Smallsteps Buren. Het clubhuis van de atletiekvereniging geeft je kind alle ruimte om binnen een uitdagend spel te doen, te computeren of te knutselen. Tegelijk bieden we de rust om op de bank te hangen, een Donald Duckje te lezen of gewoon uit het raam te staren. Want dat mag natuurlijk ook.

Samen naar buiten

Dat wordt nog moeilijk kiezen: gaan we hertjes en ooievaars kijken in de Leidse Hout of spelletjes doen op de atletiekbaan? Hier kún je gewoon niet binnen blijven zitten. Ook op het grasveld en in het speeltuintje van de Leidse Hout kan je kind zich heerlijk uitleven. Bij Smallsteps Buren is het gewoon nooit saai!

Lekker actief

Bij ons staat bewegen dagelijks op het programma. Want dat is leuk én goed voor je kind. Binnen en buiten doen we steeds weer andere sportieve spelletjes, die onze sportcoach bedenkt en begeleidt. Gezond eten hoort daar trouwens ook bij: volkorenbrood en rauwkost staan elke dag op tafel. Zo leert je kind vanzelf een gezonde levensstijl aan. Leuk voor nu, goed voor later.

Goed gevoel gekregen bij Smallsteps? Dan kun je hier je kind makkelijk en snel online inschrijven.
vrijblijvend inschrijven