Onze locatie

Wij bieden gezellige en groene opvang voor kinderen van 0 tot 8 jaar in de Merenwijk. Van samen spelen, bewegen, ontdekken en experimenteren groeit elk kind, ook dat van jou. Onze pedagogisch medewerkers hebben oog én hart voor je kind. Ze zien wat hij nodig heeft om zich te ontwikkelen en om zich bij ons helemaal thuis te voelen.

Bij ons binnen

Wij vangen je kind op in een huiselijke, warme sfeer. Net als in een gezin eten we met z'n allen aan tafel en zitten we op de bank om een boekje te lezen. In ons lichte en kleurrijke gebouw kan je kind uren spelen: elke groepsruimte heeft een aantal knusse speelhoeken. "Gaan we met de poppen spelen?" "Ik ga vandaag een dierenmasker knutselen!"

Samen naar buiten

Als het even kan spelen we buiten. Rennen en springen in onze grote tuin. Of verstoppertje doen tussen de struiken. Spannend! De oudere kinderen leven zich uit op hun eigen speelplaats. Voor de jonkies hebben we twee afgeschermde speelplekken: peuters dribbelen daar op hun gemak in het rond en baby's kunnen er veilig experimenteren met rollen en kruipen.

Lekker actief

Is jouw kind dol op dieren? Dan vindt hij de kinderboerderij vast geweldig. Daar gaan we niet alleen vaak dieren aaien, maar we mogen er soms ook eentje lenen! En zelf muziek maken, daar word je blij van. We zingen, dansen en springen met de peuters. Voor de kinderen op de bso zijn er regelmatig workshops van een echte muziekdocent. Of doet jouw kind liever mee met een heuse sportieve bootcamp?

Goed gevoel gekregen bij Smallsteps? Dan kun je hier je kind makkelijk en snel online inschrijven.
vrijblijvend inschrijven