Onze locatie

Midden in de Merenwijk vind je Smallsteps Draaimolen. Heerlijk in het groen, met een ruime speeltuin naast de deur. Wat wil je nog meer? Je kleintje kan zich hier in z'n eigen tempo ontwikkelen. Na school heeft je kind hier alle ruimte om zich uit te leven, of om uit te rusten. Onze ervaren pedagogisch medewerkers doen hun werk met vakkennis en enthousiasme.

Bij ons binnen

Bij ons hoeft je kind zich nooit te vervelen. Hij kiest zelf waar, met wie en wat hij speelt. Ons atelier ligt vol met kleurrijke knutselspullen voor kunstig knip- en plakwerk. "Zullen we Levensweg doen? Gezellig aan de grote tafel!" Of toch liever je eigen fantasie tot leven brengen op onze knusse speelzolder?

Samen naar buiten

Elke dag van elk seizoen gaan we naar buiten. We ravotten graag op onze eigen speelplaats, maar nog liever in de grote wijkspeeltuin. En elke woensdagmiddag gaan we naar de moestuin in de wijk, waar je kind zijn eigen groente kweekt. Kijk hem eens trots zijn op zijn kropje sla. Van dieren worden kinderen ook altijd blij. Vaak naar de kinderboerderij dus!

Lekker actief

Bij ons ontdekt je kind de wereld én zijn eigen talenten. Voor je baby begint dat met muziek op schoot. En voor de kinderen op de bso zijn er speciale muziekworkshops: zingen, trommelen of een instrument bespelen. Liever sportief? Er zijn ook speciale sportworkshops, zoals een echte bootcamp. De natuur biedt voor elke leeftijd een spannend avontuur.

Goed gevoel gekregen bij Smallsteps? Dan kun je hier je kind makkelijk en snel online inschrijven.
vrijblijvend inschrijven