Onze locatie

Spelen, fantaseren en nieuwe vrienden maken. Dat is Smallsteps Dukdalf! Binnen knutselen we en doen we aan muziek. Buiten spelen we verstoppertje, voetballen we of gaan we op speurtocht. Wie wil wat? Ieders mening telt. Maar onze pedagogische medewerkers zijn ook heel goed in verrassingen. Saai wordt het in elk geval nooit

Bij ons binnen

"Kom lekker zitten, hoe was je dag?" Smallsteps Dukdalf is de plek die kinderen na een drukke schooldag verdienen. Eerst even bijpraten en dan: spelen! Met de trein in de bouwhoek bijvoorbeeld. Of dollen met de poppen in de huishoek. Of creatief bezig zijn met lijm en papier in de knutselhoek. Of toch liever op de bank met een boek of 'n Duckie? Dat mag ook! "Haha, wie wil er een mop horen?"

Samen naar buiten

Niemand is een binnenmens. Daarom zijn we lekker vaak buiten, om uit te waaien en op te laden. Balletje trappen, touwtjespringen, een zelfverzonnen spel spelen of je balans houden op de ligfiets. In de zandbak ontstaan de hoogste kasteeltorens! Met de scheppen, vormpjes en kiepwagens is dat een fluitje van een cent. "Ik ben de koning." "Ik een ridder!"

Lekker actief

Met rode wangen komen de kinderen binnen. Ze hebben heerlijk in de tuin gespeeld. "Wat gaan we doen met de verse aardbeien? Weet je wat, we maken zelf een aardbeienshake!" Voor de kinderen van de bso verzinnen onze pedagogisch medewerkers allerlei leuke en spannende activiteiten. Want dacht je van een workshop kinderyoga, vogelhuisjes timmeren of je eigen musical schrijven en uitvoeren? Iets nieuws leren is altijd leuk!

Goed gevoel gekregen bij Smallsteps? Dan kun je hier je kind makkelijk en snel online inschrijven.
vrijblijvend inschrijven