Onze locatie

Wij zijn een avontuurlijke buitenschoolse opvang voor kinderen uit groep 3 tot en met groep 8. Je vindt ons op het terrein van voetbalvereniging UVS. Bij ons doet je kind veel aan sport en is hij vaak bezig met de natuur. Dat doen we bewust. Want zo ontwikkelt hij zich tot een evenwichtig en zelfstandig individu. En het is ook nog eens reuzegezellig!

Bij ons binnen

Wij zijn echte buitenmensen. Maar ook bij ons binnen is het gezellig! Ons ruime honk biedt je kind alle ruimte om zichzelf te vermaken. Knutselspullen en Donald Duckjes genoeg! Even chillen op de bank? Of toch liever een potje tafelvoetbal? Een computer of een Wii vind je bij ons niet. We blijven tenslotte een outdoor-bso.

Samen naar buiten

Niemand is een binnenmens. Jouw kind ook niet! Daarom gaan we zo veel mogelijk naar buiten. Rond ons honk hebben we zeeën van ruimte. Voetballen? Tuurlijk! Maar andere sporten en spellen doen we net zo graag. De Leidse Hout is dichtbij: daar doen we het spannende smokkelspel of spelen we verstoppertje tussen de bomen. "Wie niet weg is, is gezien! Ik kom!"

Lekker actief

Een paar keer per jaar zitten we met alle kinderen om tafel voor een grote vergadering. Samen praten we dan over onze plannen, spellen en spullen. Zo leert je kind serieus meedenken over belangrijke zaken. En wat dacht je van onze workshops gezond koken, bootcamp of knotshockey? Reken maar dat je kind met rode wangen van enthousiasme thuiskomt!

Goed gevoel gekregen bij Smallsteps? Dan kun je hier je kind makkelijk en snel online inschrijven.
vrijblijvend inschrijven