Onze locatie

Smallsteps Krullevaar is een heerlijk warm nest voor je kleintje. Binnen maken we het altijd gezellig. Maar we gaan ook veel naar buiten! Samen zorgen we voor onze moestuin. Een tomaatje dat je zelf hebt zien groeien, smaakt nu eenmaal veel lekkerder. En wat kan een courgette groot worden! 

Bij ons binnen

Sfeer, licht en ruimte: ons unieke schoolgebouw is een fijne plek. Je kind kan er naar hartenlust spelen en ontdekken. Met rode wangen werken aan een kleurrijk kunstwerk. Figuurtjes knippen met het puntje van zijn tong uit z'n mond. Boekje voorlezen op de bank, lekker tegen elkaar aan. Maar het liefst zijn we natuurlijk buiten. Want niemand is een binnenmens!

Samen naar buiten

Buiten spelen is zó belangrijk voor een gezonde ontwikkeling van je kind. Daarom hebben we een tuin waar je nooit meer uit weg wilt. "Ik zat in de verstopbosjes! Had je niet gezien hè?" Stoere plannen beramen in de wilgenhut. Groene vingers kweken in de moestuin. En wie geeft ons konijn vandaag te eten? Hij lust vast wel een lekker worteltje.

Lekker actief

We planten zelf groenten in onze moestuin. De kinderen staan vaak te springen om een handje te helpen. En te proeven natuurlijk. De kinderen krijgen daarnaast elke dag een verse, warme maaltijd. "Eten we weer van die lekkere sliertjes?" Af en toe een appelflap of appelmoes van onze eigen appels. Mmm...

Goed gevoel gekregen bij Smallsteps? Dan kun je hier je kind makkelijk en snel online inschrijven.
vrijblijvend inschrijven