Onze locatie

Smallsteps Krullevaar is een heerlijk warm nest voor je kleintje. Binnen maken we het altijd gezellig. Maar we gaan ook veel naar buiten! Samen zorgen we voor onze moestuin. Een tomaatje dat je zelf hebt zien groeien, smaakt nu eenmaal veel lekkerder. En wat is er nu fijner dan buiten slapen, in de frisse lucht? Misschien moet je kind eerst even wennen aan onze buitenbedjes, maar al snel wil hij niet meer anders.

Bij ons binnen

Sfeer, licht en ruimte: ons unieke schoolgebouw is een fijne plek. Je kind kan er naar hartenlust spelen en ontdekken. Met rode wangen werken aan een kleurrijk kunstwerk. Figuurtjes knippen met het puntje van zijn tong uit z'n mond. Boekje voorlezen op de bank, lekker tegen elkaar aan. Maar het liefst zijn we natuurlijk buiten. Want niemand is een binnenmens!

Samen naar buiten

Buiten spelen is zó belangrijk voor een gezonde ontwikkeling van je kind. Daarom hebben we een tuin waar je nooit meer uit weg wilt. "Ik zat in de verstopbosjes! Had je niet gezien hè?" Stoere plannen beramen in de wilgenhut. Groene vingers kweken in de moestuin. En wie geeft ons konijn vandaag te eten? Hij lust vast wel een lekker worteltje.

Lekker actief

Twee keer per week koken we samen een gezonde warme maaltijd. "Eten we weer van die lekkere sliertjes?" Liefst met worteltjes of boontjes uit onze eigen tuin natuurlijk. Af en toe een appelflap van onze eigen appels. Voor een fijne natuurwandeling gaan we regelmatig naar de Leidse Hout. Daar ontdekt je kind steeds weer nieuwe planten en bomen.

Goed gevoel gekregen bij Smallsteps? Dan kun je hier je kind makkelijk en snel online inschrijven.
meteen inschrijven