Onze locatie

Smallsteps Langhors is er voor alle kinderen van 0 tot 4 jaar. Met onze ervaren pedagogisch medewerkers zijn wij een gemoedelijk kinderdagverblijf waar de kleintjes zich optrekken aan de peuters. De peuters ontfermen zich op hun beurt weer over de kleintjes. Zo zorgen we samen voor een veilige en vertrouwde sfeer waarin je kind zich spelenderwijs kan ontwikkelen. Handig met halen en brengen: voor de deur gratis een half uur parkeren!

Bij ons binnen

Bij Smallsteps Langhors hebben we fijne, ruime groepen. Overal is iets te doen. "Wie maakt de hoogste toren?" klinkt er uit de bouwhoek. En in de verkleedhoek staat ineens een echte prinses. In de hal worden regelmatig beweegspelletjes gedaan. Voor je baby hebben we een afgeschermde plek waar hij veilig kan experimenteren met rollen en kruipen. Voor de oudere kinderen is er een drie plus groep op de eerste verdieping. Op maandag, dinsdag en donderdag bieden we hier uitdagende activiteiten aan. Zo bereiden we de kinderen voor op de basisschool.

Samen naar buiten

Natuurlijk gaan we elke dag naar buiten. Weer of geen weer! Ons buitenterrein is veilig én uitdagend voor alle leeftijden. Zandtaartjes bakken? Kom maar op! Stampen in de plassen, lekker glijden van de glijbaan, fietsen over het hele plein? Er is genoeg keus. Voor de baby’s hebben we een eigen plekje waar ze de wereld om zich heen ongestoord kunnen ontdekken.

Lekker actief

Bij Smallsteps Langhors werken we aan de hand van thema’s met bijpassende activiteiten. Boodschappen doen is een groot avontuur. "Wil jij de bananen afwegen?" En daarna zelf een lekkere fruitsalade maken. Dat smaakt naar meer! Onze kasten zitten vol met knutselspullen: gekleurd papier, lijm, glitters, verf, vilt... Iedereen is een kunstenaar. Gaan we verven met onze voeten? Elke dag is weer een feestje!

Goed gevoel gekregen bij Smallsteps? Dan kun je hier je kind makkelijk en snel online inschrijven.
vrijblijvend inschrijven