Onze locatie

In ons ruime en vrolijke pand heeft je kind alle ruimte om te spelen, te ontdekken en rustig te slapen. Natuurlijk gaan we veel naar buiten: daar is het veilig én uitdagend genoeg voor alle leeftijden. Zandtaartjes bakken of tikkertje doen? "Jij bent 'm!" Onze ervaren pedagogisch medewerkers hebben oog voor wat je kleintje nodig heeft om zich bij ons thuis te voelen. Én om zich stapsgewijs te ontwikkelen.

Bij ons binnen

Vrolijke kleuren voeren bij ons de boventoon. Bij ons voelt iedereen zich meteen thuis! De groepsruimtes voor de peuters op de begane grond kijken uit op onze fijne buitenruimte. En op de eerste verdieping hebben de baby's hun eigen rustige domein. Daar kunnen ze ongestoord kruipen, rollen, snoezelen en slapen. En is het mooi weer? Dan kijken ze vanaf ons veilige balkon over de wijde omgeving uit.

Samen naar buiten

Zon, regen, wind of sneeuw: wat voor weer het ook is we gaan elke dag naar buiten voor een frisse neus en een gezonde portie beweging. Op ons ruime buitenterrein is van alles te doen. Rondjes racen in onze peuterauto’s? Kastelen bouwen in de zandbak? Kom maar op!

Lekker actief

Niets is leuker dan lekker bewegen! Daarom is peutergym bij ons vaste prik. Daarna komen we tot rust tijdens een yoga les van juf Marjolein.

Goed gevoel gekregen bij Smallsteps? Dan kun je hier je kind makkelijk en snel online inschrijven.
vrijblijvend inschrijven