Onze locatie

Onze riante buitenspeelruimte is onze grootste troef. Er gaat geen dag voorbij zonder dat we naar buiten gaan. Kinderen kunnen er naar hartenlust spelen, bewegen en ontdekken. Zelfs tekenen en knutselen doen we soms buiten! We werken met thema's en bedenken voor elk interessegebied activiteiten. Vaak hebben we contact met de opa's en oma''s in de aanleunwoningen vlakbij. Dat zorgt voor hartverwarmende momenten voor jong en oud!

Bij ons binnen

Van de kantine op het sportcomplex hebben we een prachtig kinderdagverblijf gemaakt. De ruimtes zijn heerlijk licht en ruimtelijk. Kinderen kunnen er eindeloos spelen, bewegen en ontdekken. We tekenen, schilderen en knutselen of pakken een boek of spel uit de grote spelletjeskast van de bso.

Samen naar buiten

Bij het kinderdagverblijf hebben we een buitenruimte met fietsjes en tractoren voor de peuters. Ook is er een zandbak, waarin ze graag met zand en water spelen. Buiten tekenen of knutselen? Dat kan!

Met de bso-kinderen gaan we bijna elke dag ook even naar de sportvelden. Lekker uitwaaien na een dag op school. “Wie doet er mee met hoepelbal?”

We organiseren allerlei activiteiten. Creatief, natuur, techniek, het komt allemaal aan bod. En speciaal voor de vakanties maken we onvergetelijke programma’s voor de hele dag.

Lekker actief

We spelen verstoppertje, tikkertje, bewegen op muziek. Wat een lol hebben de peuters! Ook gaan we regelmatig op bezoek bij de ouderen van de Robijnhof.

Elke week koken we samen een gezonde warme lunch. Lekker hoor! “Proef dit maar eens”

En die grote jongens en meiden lusten ook wel wat na een middag rennen en ballen op de sportvelden van Sporting Leiden. Dus plof maar even lekker op de bank met een fruitsmoothie. “Dat is lekker!” Dan gaan we morgen los in ons atelier.

Goed gevoel gekregen bij Smallsteps? Dan kun je hier je kind makkelijk en snel online inschrijven.
vrijblijvend inschrijven