Onze locatie

Je kind krijgt bij ons alle ruimte om te spelen op een manier die bij hem past. Sportief, creatief of theatraal: bij ons kan het allemaal. Naast alle drukte zorgen we ook voor rustige momenten. Lekker hangen met een boekje op de bank. Of met een kopje thee de gebeurtenissen op school even doornemen. Onze ervaren pedagogisch medewerkers hebben oog én hart voor je kind.

Bij ons binnen

Bij ons raakt je kind nooit uitgespeeld. In een creatieve bui? Gauw naar het atelier. Liever met hamer en zaag aan de gang? Op naar ons timmerlokaal! Potje trefbal? In de gymzaal. En dan vergeten we bijna de computerkamer voor de whizzkids en de spelletjestafel voor de gezelligheidsdieren.

Samen naar buiten

In het groen rondom onze bso is van alles te doen: duikelen in het rek, penalty's schieten op het doel of lekker bijkletsen in het gras. Niet genoeg? Het schoolplein van de Merenwijkschool naast ons biedt weer andere uitdagingen. Groene vingers krijgt je kind in onze natuurtuin. 's Zomers genieten we daar van de kleurrijke bloemen. En in de herfst zoeken we er eikels, kastanjes en mooie bladeren om knutselwerkjes mee te maken.

Lekker actief

Portretschilderen, koken of dammen: in onze workshops leert je kind een hoop nieuwe dingen. Elke maandag en donderdag is het feest in de gymzaal naast onze bso. Iemand is 'm, niemand is 'm is favoriet! Maar gewoon voetballen kan natuurlijk ook. 

Goed gevoel gekregen bij Smallsteps? Dan kun je hier je kind makkelijk en snel online inschrijven.
vrijblijvend inschrijven