Onze locatie

Smallsteps Turkooislaan in Leiden heeft een ruim lokaal op de eerste verdieping van het gebouw dat we delen met een kinderdagverblijf, een basisschool en een kindercoach. Het grasveld om ons pand is de perfecte plek voor sport en spel. Ook vermaken we ons regelmatig verder van huis. Bijvoorbeeld op het basketbalveld of in de natuurspeeltuin in de buurt. Doe je mee?

Bij ons binnen

Tover aan tafel een blikje om tot een robot. Of knutsel met wol en lijm een toffe raamhanger in elkaar. "Linkerhand op groen." Een paar kinderen doen Twister. Oh, daar vallen er twee om, wat een lol. Even chillen mag ook. Kruip met een boek op de bank of doe een spel aan tafel. In de vakantie is het tijd voor toffe workshops. Er komen reptielen op visite. Durf jij er eentje vast te houden?

Samen naar buiten

"Yes, gelukt." Een paar kinderen klimmen in de boom op het veld. Wat een avontuur. Op het grote grasveld kun je al je energie kwijt. Doe je mee met een potje voetbal of hockey? Straks zijn de Oudhollandse spelletjes en het levend kwartet aan de beurt. Het water vliegt in het rond tijdens de waterestafette. Lekker koel. Op het veld kun je ook heerlijk picknicken. Zullen we tosti’s maken en buiten opeten?

Lekker actief

Kom helemaal in sportsferen en doe een potje tafelvoetbal, tafeltennis of pool. Raak je energie kwijt op de boksbal. We gaan er ook graag samen op uit. Oefen met dunken op het basketbalveld en ga mee op avontuur in de natuurspeeltuin. Lekker klauteren en vies worden. In de vakantie hebben wij een speciaal programma met toffe uitjes. Ga mee naar de klimhal of naar een zaal vol trampolines.

Goed gevoel gekregen bij Smallsteps? Dan kun je hier je kind makkelijk en snel online inschrijven.
vrijblijvend inschrijven