Onze locatie

Op ons groene kinderdagverblijf gaan we veel naar buiten in onze groene tuin. Samen zorgen we voor onze moestuin. Een tomaatje dat je zelf hebt zien groeien, smaakt veel lekkerder! En wat is er nu fijner dan buiten slapen, in de frisse lucht? Misschien moet je kind eerst even wennen aan onze buitenbedjes, maar al snel wil hij niet meer anders.

Bij ons binnen

Wij zijn echte buitenmensen. Maar binnen is het ook gezellig! Ons moderne pand heeft grote ramen waar lekker veel licht door naar binnen valt. Vanuit de groepsruimte op de benedenverdieping loop je zo onze heerlijke tuin in. En vanaf de eerste verdieping heeft je kind een spannend uitzicht over het Huigpark en de Maresingel. "Kijk, twee vogels die ruzie maken om een stukje brood!"

Samen naar buiten

Weer of geen weer, het liefst zijn we buiten. Regenlaarsjes, jasjes en kruippakjes hebben we binnen handbereik. Lekker stampen in de plassen, of een dansje doen met je paraplu. Die druppels voelen lekker op je gezicht! Ons speelplein is veilig en uitdagend genoeg voor alle leeftijden. En het Huigpark is dichtbij: daar maken we regelmatig een wandeling naartoe.

Lekker actief

Bij Smallsteps Twins houden we van de natuur, dus ook van dieren. "Durf jij een lammetje de fles te geven?" Een paar keer per jaar komt de kinderboerderij bij ons op bezoek. Dat is pas bijzonder! En elk jaar vieren we ons spetterende zomerfeest. Hapjes, drankjes, muziek maken het helemaal gezellig. Trek je mooiste feestkleding maar aan. Papa's en mama's zijn natuurlijk ook welkom.

Goed gevoel gekregen bij Smallsteps? Dan kun je hier je kind makkelijk en snel online inschrijven.
vrijblijvend inschrijven