Onze locatie

In de ruime groepen van Smallsteps Vlindertuin in Leiden kan je kind van alles beleven. Ook beneden in de hal hebben we veel plek voor spel. Wij gaan graag op avontuur in onze grote tuin. Lekker spelen, bewegen en ontdekken. Is je kind een jaar of 6, dan nodigen we hem regelmatig uit voor toffe activiteiten bij Smallsteps Turkooislaan. Alle kinderen starten en eindigen hun dag bij Smallsteps Vlindertuin.

Bij ons binnen

"Zullen we naar de maan vliegen?" Van een grote doos maken we een raket. Scheur je mee? Dan plakken we straks de gekleurde snippers erop. De baby’s spelen kiekeboe met de pedagogisch medewerker. Allemaal stralende gezichtjes. In de hal rollen en balanceren kinderen over de mat en de stapstenen. Knap zeg. Wat ruikt het heerlijk in de keuken. Mmm… Dat zijn vast de appelflappen die de kinderen van de bso zojuist gemaakt hebben.

Samen naar buiten

Ga mee op avontuur in onze grote tuin. De baby’s verkennen in hun eigen tempo de buitenwereld. Verderop in de zandbak wordt een kleverige moddersoep gekookt. Lekker kliederen. "Joepie, gescoord!" De kinderen van de bso spelen een potje knotshockey. Even rustig tekenen aan de picknicktafel mag ook. Fijn, die schaduw van de bomen. Dat is genieten!

Lekker actief

Kruip lekker in de bolderkar, wij gaan een frisse neus halen. Onderweg komen we op leuke plekken. Ga mee de dieren aaien bij de kinderboerderij, roetsj van de glijbaan in de speeltuin of luister naar een spannend verhaal in de bieb. De kinderen van de bso spelen in het park. "Rennen, de tikker komt eraan." In de vakantie is er tijd voor toffe uitjes in de omgeving.

Goed gevoel gekregen bij Smallsteps? Dan kun je hier je kind makkelijk en snel online inschrijven.
vrijblijvend inschrijven