Onze locatie

"Potje voetbal?" Kinderen zijn dol op de sportieve activiteiten die onze eigen sportinstructeur organiseert. Onze opvang ligt middenin sportcomplex de Bloemerd. Grasvelden zover het oog reikt, een natuurspeeltuin om de hoek en volop speel- en knutselmogelijkheden. Onze pedagogisch medewerkers geven je kind wat het nodig heeft. Zo laten ze kinderen het liefst eerst zélf iets uitproberen. Dat geeft zelfvertrouwen en een goed gevoel.

Bij ons binnen

"Klaar voor de start? Go!" In de gymzaal naast de buitenschoolse opvang komen we lekker in beweging. Sport en spel vinden wij belangrijk voor kinderen. Maar ook is er alle ruimte voor spelen en knutselen. Wij hebben verschillende ruimtes waarin kinderen zich na schooltijd vermaken. Een toneelkamer met een groot podium, verkleedkleding en een gave piano. Maar ook spelen in een poppenkamer en creatief bezig zijn in onze timmerhoek. En een lekker luie zithoek, want na een drukke schooldag eerst even helemaal niets doen, dat mag natuurlijk ook.

Samen naar buiten

"Hockey? O leuk, dat heb ik nog nooit gedaan!" Bij Smallsteps Bloemerd kan je kind allerlei sporten uitproberen. Maar er is ook ruimte zat voor tikkertje, verstoppertje of zomaar rondrennen. En als we niet buiten kunnen sporten, dan gaan we naar de gymzaal. We gaan graag naar de natuurspeeltuin, waar kinderen lekker kunnen spelen en ontdekken. En zit je kind op een sportclub? Dan brengen en halen onze pedagogisch medewerkers je kind in overleg.

Lekker actief

Sporten is goed voor de ontwikkeling en geeft zelfvertrouwen. Ook bieden we creatieve workshop in het jongerencentrum. Bijvoorbeeld portretschilderen, koken of fotograferen. Lekker spelen in de poppenhoek, piano spelen in de toneelkamer of tafeltennissen in de 8+ ruimte? Dat doen de kinderen graag!

Goed gevoel gekregen bij Smallsteps? Dan kun je hier je kind makkelijk en snel online inschrijven.
vrijblijvend inschrijven