Onze locatie

Kinderen voelen zich thuis bij Smallsteps Pret-enzo. Je vindt onze buitenschoolse opvang onder hetzelfde dak als kinderdagverblijf Smallsteps Ziezo. Hier kan je kind heerlijk bijkomen na schooltijd. Om na een kopje thee weer lekker te knutselen in ons atelier of te rennen door onze tuin. Onze pedagogisch medewerkers weten en voelen wat er omgaat in je kind. Ze spelen daarop in met vakkennis, zorg en uitdagende activiteiten. Je kind groeit!

Bij ons binnen

Eerst even uitrusten na schooltijd in onze gezellige groepsruimte. Onze pedagogisch medewerkers luisteren met plezier naar de verhalen van de dag. Daarna gaan de kinderen spelen, knutselen, lezen of huiswerk maken. We hebben diverse kamers die aansluiten bij de verschillende behoeften van kinderen. Een poppenkamer, een chillkamer en een ruimte met leuke speelhoeken. Kinderen vervelen zich geen moment!

Samen naar buiten

"Wie doet er mee riddertje?" Op het grote speelplein van de basisscholen kunnen kinderen zich heerlijk uitleven. Een potje voetballen? Dan kan op het grote grasveld Buchtplein naast onze locatie. Ook trekken we er regelmatig op uit. Bijvoorbeeld naar de natuurspeeltuin. Wat is er leuker om mooie herfstbladeren en takjes te vinden om er daarna een mooi werkstuk voor thuis mee te maken? In de winter gaan we spoorzoeken in de sneeuw.

Lekker actief

Spelletjes doen, dansen, een kunstwerk maken. Bij onze buitenschoolse opvang draait het om dóen, bewegen en ervaren. Binnen en buiten. Het hele jaar door hebben we activiteiten rond leuke thema's. Ook bieden we gevarieerde workshops, zoals koken en schilderijen maken. De kinderen praten mee over het programma. Kinderparticipatie noemen wij dat. Zo veel mogelijk afwisseling: dat vinden wij belangrijk.

Goed gevoel gekregen bij Smallsteps? Dan kun je hier je kind makkelijk en snel online inschrijven.
vrijblijvend inschrijven