Onze locatie

Smallsteps Ziezo in Leiderdorp is een heerlijk warm nest voor je kind. Binnen maken we het altijd gezellig in ons kinderdagverblijf. Maar we gaan ook veel naar buiten! We hebben een mooie tuin met veel ruimte om te ontdekken. Onze pedagogisch medewerkers hebben oog en hart voor je kind. Ze zorgen dat je kind zich veilig kan ontwikkelen. Met voldoende uitdaging voor elke leeftijd. In een liefdevolle, vertrouwde omgeving.

Bij ons binnen

Rustige muziek, frisse kleuren, zachte materialen… Voor baby's is het heerlijk in ons snoezelhuis. In de speelzaal zijn elke dag activiteiten voor verschillende leeftijden. In onze groepsruimtes kan naar hartenlust worden geknutseld, gebouwd en gedanst. Kinderen krijgen bij ons alle ruimte om zelf te spelen. Bijvoorbeeld op de andere groep, als de deuren openstaan. Daar wordt je kind zelfstandig van! Mmm ... bietjes met aardappels! Tussen de middag eten we altijd samen. Een warme maaltijd is mogelijk.

Samen naar buiten

Buiten spelen is zó belangrijk voor een gezonde ontwikkeling van je kind. Daarom zijn we bijna elke dag in de tuin. "Ik zat in de verstopbosjes! Had je niet gezien hè?" We hebben een klimheuvel en gaan vaak picknicken. Of we zetten 's zomers de sproeiers aan. Wat een pret! Ook trekken we er vaak op uit: naar de winkel om boodschappen te doen of de natuur in de buurt ontdekken. De allerkleinsten ontdekken buiten ook graag: de wolken in de lucht, het ritselen van de bladeren of het gras tussen de tenen. "Dat kietelt hè?"

Lekker actief

Klimmen op de blokken, kruipen door de tunnel, bewegen op muziek ... in de speelhal maken we regelmatig een parcours om lekker te bewegen. Goed voor het zelfvertrouwen, samenwerking met andere kinderen en natuurlijk superleuk. Ook werken we graag met thema's en doen we daarbij passende activiteit. Voor peuters hebben we extra activiteiten die je kind voorbereiden op de basisschool. Met rode wangen werken aan een kleurrijk kunstwerk. Je kind knipt figuurtjes met het puntje van de tong uit de mond. 

Goed gevoel gekregen bij Smallsteps? Dan kun je hier je kind makkelijk en snel online inschrijven.
vrijblijvend inschrijven