Onze locatie

Smallsteps Ziezo in Leiderdorp is een heerlijk warm nest voor je kind. Binnen maken we het altijd gezellig in ons kinderdagverblijf. Maar we gaan ook veel naar buiten! We hebben een mooie tuin met een uitdagende klimheuvel en een spannende buis om doorheen te kruipen. Onze pedagogisch medewerkers hebben oog en hart voor je kind. Ze zorgen dat je kind zich veilig kan ontwikkelen. Met voldoende uitdaging voor elke leeftijd. In een liefdevolle, vertrouwde omgeving.

Bij ons binnen

Rustige muziek, frisse kleuren, zachte materialen… Voor baby's is het heerlijk in ons snoezelhuis. In de speelzaal zijn elke dag activiteiten voor verschillende leeftijden. In onze groepsruimtes kan naar hartenlust worden geknutseld, gebouwd en gedanst. Kinderen krijgen bij ons alle ruimte om zelf te spelen. Bijvoorbeeld op de andere groep, als de deuren openstaan. Daar wordt je kind zelfstandig van!

Samen naar buiten

Buiten spelen is zó belangrijk voor een gezonde ontwikkeling van je kind. Daarom zijn we bijna elke dag in de tuin. "Ik zat in de verstopbosjes! Had je niet gezien hè?" We hebben een klimheuvel en gaan vaak picknicken. Of we zetten 's zomers een opblaasbadje neer. Ook trekken we er vaak op uit: naar de Bloemerd en de natuurspeeltuin. Of op visite bij de opa's en oma's van het verzorgingshuis.

Lekker actief

Met rode wangen werken aan een kleurrijk kunstwerk. Je kind knipt figuurtjes met het puntje van de tong uit de mond. Of we lezen een boekje voor op de bank, lekker tegen elkaar aan. Voor peuters hebben we extra activiteiten die je kind voorbereiden op de basisschool. Als je dat wilt, eten we samen een gezonde warme maaltijd tussen de middag. 's Avonds thuis hoeft je kind alleen nog een boterhammetje.

Goed gevoel gekregen bij Smallsteps? Dan kun je hier je kind makkelijk en snel online inschrijven.
meteen inschrijven