Onze locatie

Bewegen, spelen en sporten: bij Smallsteps Burgemeester Roeringlaan kunnen kinderen hun energie kwijt én weer nieuwe energie opdoen. Je kleine ontdekker gaat elke dag naar buiten: glijden, rennen en fietsen op ons eigen buitenterrein. Daar krijg je trek van. Elke dag verzorgen we een warme maaltijd. Zo ontdekt je kind nieuwe smaken. Andijviestamppot? Mmmm, best lekker! En thuis is een avondboterhammetje genoeg. Wel zo gemakkelijk.

Bij ons binnen

"Oh wat is het hier leuk!" Je kind begint te stralen zodra hij binnenkomt in onze zonnige ruimte met kleurige meubeltjes. Er is heel veel te doen: blokken stapelen in de bouwhoek, boekjes lezen in de leeshoek of knus spelen in de huishoek. Met autootjes racen de kinderen van het ene naar het andere avontuur. Een paar keer per maand komt een opa of oma uit de buurt boekjes voorlezen.

Samen naar buiten

Lekker naar buiten, dat doen we iedere dag. Met tractors en fietsjes crossen de kinderen vrolijk rond. En ze gaan op ontdekkingstocht door de bosjes. "Wat is dit nou voor een beestje?" Je kind zal zich niet snel vervelen in onze natuurlijke buitentuin. Bij mooi weer gaan we gezellig picknicken op een kleedje. Regent het? Laarsjes aan en lekker in de plassen stampen. En wat is er leuker dan een sneeuwpop maken in de winter?

Lekker actief

Bewegen is leuk! Elke dag doen we aan sport en twee keer per week gaan we naar een gymzaal in de buurt. Voor kinderen vanaf 3 jaar zijn er extra bewegingslessen bij andere vestigingen van Smallsteps in de buurt. Elke maand kiezen we een ander, prikkelend thema waarop we alle activiteiten laten aansluiten. We lezen boekjes, zingen liedjes en bedenken knutselopdrachten. Bijvoorbeeld over beroepen, het weer of vakantie.

Goed gevoel gekregen bij Smallsteps? Dan kun je hier je kind makkelijk en snel online inschrijven.
meteen inschrijven