Onze locatie

Ons kinderdagverblijf staat helemaal in het teken van beweging en gezond zijn. In onze nieuwe, groene buitenruimte kan je kind heerlijk op ontdekkingstocht. De pedagogisch medewerkers zijn kampioen activiteiten verzinnen. Daarmee helpen ze jouw kind stapje voor stapje de wereld te ontdekken. Daarbij hoort ook een gezonde maaltijd: drie keer per week krijgt je kind warm eten. "Wat zijn dat voor gekke sliertjes? Mmm best lekker!"

Bij ons binnen

"Oh wat is het hier leuk!" Je kind begint te stralen zodra hij binnenkomt in onze zonnige ruimte met kleurige meubeltjes. Er is heel veel te doen: blokken stapelen in de bouwhoek, boekjes lezen in de leeshoek of knus spelen in de huishoek. Met autootjes racen de kinderen van het ene naar het andere avontuur. Een paar keer per maand komt een opa of oma uit de buurt boekjes voorlezen.

Samen naar buiten

Onze tuin is net nieuw ingericht: met lekker veel groen, uitdagende speelplekken en spannende paadjes om op rond te struinen. Het hele jaar door gaan we naar buiten: in de lente kijken of er al blaadjes groeien aan de struiken en 's zomers spelen we met water. In de herfst zoeken we blaadjes en eikels om mee te knutselen. En hoe voelt een sneeuwvlokje op je hand?

Lekker actief

Bewegen is leuk! Elke dag doen we aan sport en twee keer per week gaan we naar een gymzaal in de buurt. Voor kinderen vanaf 3 jaar zijn er extra bewegingslessen bij andere vestigingen van Smallsteps in de buurt. Elke maand kiezen we een ander, prikkelend thema waarop we alle activiteiten laten aansluiten. We lezen boekjes, zingen liedjes en bedenken knutselopdrachten. Bijvoorbeeld over beroepen, het weer of vakantie.

Goed gevoel gekregen bij Smallsteps? Dan kun je hier je kind makkelijk en snel online inschrijven.
vrijblijvend inschrijven