Onze locatie

Rondom ons moderne, vrijstaande pand is heel veel speelruimte. Voor binnen en buiten bedenken de kinderen samen met de pedagogisch medewerkers thema's per zes weken. Safari of circus bijvoorbeeld. Rondom dat thema hebben we dan allerlei inspirerende activiteiten. Bij Smallsteps Bombarie kan je kind na schooltijd al zijn energie kwijt. Meedoen met het thema, buiten spelen, vrij spelen… voor elk kind is er genoeg te doen!

Bij ons binnen

Met rode wangen werken aan een kleurrijk schilderij. Een boek lezen. Of samen met andere kinderen een spannend spelletje Monopoly spelen. Het kan allemaal in onze groepsruimte op de begane grond. Een potje pingpongen of een spel spelen in de gymzaal? Dat is leuk! En tussendoor even met je vrienden chillen op de bank? Ook dat mag best.

Samen naar buiten

"Ik tel tot tien, wie niet weg is, is gezien!" Rondom ons moderne pand is een zee van ruimte. Om verstoppertje te spelen of koppeltje te duikelen in het klimrek. Met onze elektrische bolderkar gaan we vaak naar het bos: de frisse lucht opsnuiven, boompje verwisselen of door de bladeren banjeren. En er is altijd iets te vinden om mee terug te nemen: takjes en kastanjes om poppetjes mee te maken, gekleurde bladeren voor een herfstcollage.

Lekker actief

Kinderen doen bij Smallsteps Bombarie minstens zoveel energie op als ze verbruiken. Tijdens een echte dansclinic bijvoorbeeld. Of als ze creatief aan de slag gaan met de knutselmaterialen. Ook de gymzaal van de school mogen we gebruiken, voor een spelletje trefbal of het apenspel. Doen wat kinderen leuk vinden en uitdaagt, dat vinden we belangrijk. Vandaar dat je kind meepraat over onze activiteiten. Ongemerkt leert hij overleggen, plannen en beslissen.

Goed gevoel gekregen bij Smallsteps? Dan kun je hier je kind makkelijk en snel online inschrijven.
vrijblijvend inschrijven