Onze locatie

Je vindt ons midden tussen de basisscholen in de oude kern van Maasland. Een groene en natuurlijke omgeving, met konijnen, kippen en hangbuikzwijntjes in de dierenweide naast onze tuin. Op onze locatie ervaart je kind de natuur. Helpen met voeren? Natuurlijk, dat mag! Ook de moestuin en de groentekas zijn straks bekend terrein: zaadjes in de grond stoppen, plantjes water geven en groeien maar!

Bij ons binnen

Als het even kan, zijn we buiten. En als het niet kan, is er binnen net zoveel te beleven. Bij Smallsteps Dokus speelt je kind met vriendjes en vriendinnetjes in de speelhoeken: torens bouwen, met een boek in de leeshoek, toneelstukjes verzinnen of samen een grote vloerpuzzel leggen. De pedagogisch medewerkers verzinnen allemaal creatieve opdrachten waar je kind wel raad mee weet.

Samen naar buiten

Onze tuin is groot genoeg om hard te rennen, rondjes te fietsen en met zand te spelen. En ook in de buurt is veel te doen: een wandelingetje door het dorp, samen naar de speeltuin, het hertenkamp of het Maaslandse bos. En we gaan vaak op bezoek bij de opa's en oma's in verzorgingshuis Singelhof. Voor jong én oud een hoogtepunt.

Lekker actief

De kinderen zijn dol op de activiteiten die onze pedagogisch medewerkers voor ze verzinnen. Kliederen met vingerverf, een collage maken met materiaal dat we in het bos zoeken of een hagedis maken van kurk, net echt! De kinderen vanaf 3 jaar kunnen af en toe meedoen met de kinderen van de peuteropvang. Met uitdagende taalspelletjes bereiden we ze voor op een goede start op de basisschool.

Goed gevoel gekregen bij Smallsteps? Dan kun je hier je kind makkelijk en snel online inschrijven.
vrijblijvend inschrijven