Onze locatie

"Wie durft de uitdaging aan?" Gejoel natuurlijk, want de kinderen zijn dol op de sportieve activiteiten die onze pedagogisch medewerkers voor ze verzinnen. Voor de oudere kinderen is er zelfs een speciale sportinstructeur. Na een drukke schooldag is er ook tijd voor rust en ontspanning: een spelletje Monopoly doen, een vogelhuisje knutselen en vooral lekker veel lol hebben.

Bij ons binnen

"Hoe was het vandaag?" In de zithoek in onze groepsruimte komen de kinderen even op adem en vertellen ze hun belevenissen. Om daarna met andere kinderen een spel uit de kast te pakken: Stratego, Domino, Wie ben ik? Aan de grote tafel kan je kind tekenen en knutselen. Onze pedagogisch medewerkers zitten bomvol inspirerende ideeën om er iets moois van te maken.

Samen naar buiten

Op onze sportvelden zijn we dagelijks te vinden. We hebben een groot kunstgrasveld en een nog groter grasveld. Voetbal, volleybal, atletiek: alle sporten komen wel een keer aan bod. Van al dat sporten krijg je trek, dus dan gaat een lekkere cracker met kaas en komkommer er wel in. Die eten we het liefst aan de picknicktafels op het plein.

Lekker actief

De naam zegt het al: bij Smallsteps Sport en Spel Maasland kan je kind na schooltijd heerlijk sporten en spelen. De jongste kinderen sporten samen met de pedagogisch medewerkers. Voor de kinderen vanaf 6 jaar hebben we een speciale sportinstructeur. Via sportclinics bij sportverenigingen in de buurt maakt je kind kennis met allerlei sporten. En in onze creatieve workshops maakt je kind de mooiste kunstwerken.

Goed gevoel gekregen bij Smallsteps? Dan kun je hier je kind makkelijk en snel online inschrijven.
meteen inschrijven