Onze locatie

Smallsteps de Broekies biedt kinderopvang voor kinderen van 0 tot 4 jaar. Kinderen kunnen hier naar hartenlust spelen, ontdekken en groter groeien. We hebben een heerlijke natuurtuin met veel groen, een klimheuvel en een moestuin. Kinderen leren met al hun zintuigen. Daarom besteden wij aandacht aan horen, zien én voelen. Zowel binnen als buiten leert je kind steeds weer nieuwe stappen zetten. Zodat de overgang naar de basisschool spelenderwijs verloopt.

  • Lekker, gezond en makkelijk: elke dag een verse, warme lunch
  • De natuur beleven staat elke dag op ons programma
  • Grote natuurtuin met voor elke groep een eigen plekje met schaduw en groen
  • Handig: de kinderkapper komt bij ons langs
  • Flexibele opvang die past bij jouw weekritme

Bij ons binnen

Ons sfeervolle, vrijstaande pand staat mooi in het groen en is overal gelijkvloers. In de grote groepsruimtes valt het daglicht zo naar binnen dat vanzelf een intieme sfeer ontstaat. Je kind beleeft hier een fijne tijd. De peuters zingen, knutselen en doen spelletjes. "Zullen we met de blokken of met de poppen?" In verschillende knusse hoeken is genoeg spel- en speelmateriaal om uit te kiezen. Iedereen geniet!

Samen naar buiten

Ogen, handen, oren, neus en mond: onze tuin prikkelt alle zintuigen. En daar zijn kinderen dol op! Ze gaan er zelf op uit in een veilige en vertrouwde omgeving. Speciaal voor de jongsten hebben we een aparte ingerichte babytuin. De oudere kinderen leven zich heerlijk uit op de klimheuvel of rennen over het blotevoetenpad. Of we gaan naar de kinderboerderij, de heemtuin of het bos.

Lekker actief

"Hoera, de aardbeitjes zijn rijp!" In onze kas kweken de oudere kinderen in de zomer sla, aardbeien, paprika, worteltjes en komkommer. En uiteraard peuzelen we die ook op! Lekker en gezond. Regelmatig gaan we naar het verzorgingshuis in de buurt voor een bezoek aan 'onze' opa's en oma's. Een feest voor jong en oud! Ook zingen we zo veel we kunnen, dansen we en maken we muziek.

Goed gevoel gekregen bij Smallsteps? Dan kun je hier je kind makkelijk en snel online inschrijven.
meteen inschrijven