Onze locatie

Na een volle schooldag komt je kind lekker op adem bij onze buitenschoolse opvang. Verhalen kan hij kwijt bij onze pedagogisch medewerkers. Kopje thee erbij. En dan…? Naar buiten natuurlijk, de natuur in! We hebben een heel bos als achtertuin! Knutselmateriaal verzamelen met de jongsten. Hutten maken met de oudere avonturiers. Extra gezellig: we zitten in hetzelfde pand als kinderdagverblijf Smallsteps de Broekies. Iedereen kent elkaar.

Bij ons binnen

Wij hebben twee fijne lokalen. Eén voor onze bouwers en knutselaars: dat levert elke dag de prachtigste creaties op. Ook doen we hier creatieve workshops, zoals schminken of dansen. In de andere ruimte kun je lekker pingpongen of spelletjes doen. Even ontspannen met een Donald Duckje mag natuurlijk ook. Wij zien elk kind en zorgen dat het voldoende rust krijgt.

Samen naar buiten

Buiten spelen is het fijnste dat er is. Wij hebben een fantastische buitenspeelplaats en een speeltuin om de hoek. Je raakt er niet uitgespeeld. Maar nog liever trekken we het bos in. Want wat is er spannender dan daar te struinen, speurtochten te doen of kastanjes te zoeken? Voor kinderen met groene vingers is de moestuin het einde. Zin in een zelf geplukt aardbeitje? "Jááá!"

Lekker actief

Dingen dóen en beleven. Dat vinden kinderen het fijnst. Ook leren ze er van. En dus bedenken onze enthousiaste pedagogisch medewerkers telkens leuke activiteiten. Vaak trekken we erop uit naar de heemtuin. Of we gaan naar het tuincentrum om zaad of plantjes te kopen. In de schoolvakanties organiseren we speurtochten, competities en picknicks met gezonde hapjes. Gemaakt van de worteltjes en tomaatjes die we zélf hebben geplant.

Goed gevoel gekregen bij Smallsteps? Dan kun je hier je kind makkelijk en snel online inschrijven.
vrijblijvend inschrijven