Onze locatie

Na een lange dag op school gun je je kind alle vrijheid van de wereld. Even niks wat móet. Wel lekker spelen, dollen en bewegen. Die ruimte krijgen kinderen bij Smallsteps Mirakel, buitenschoolse opvang voor kinderen van 4 tot 12 jaar. Op ons grote plein en groene grasveld kunnen ze vrij spelen, rennen en wedstrijdjes doen. Binnen bieden we een ruimte die 'meegroeit' met verschillende activiteiten. En waaraan ze deelnemen? Dat bepaalt elk kind zelf.

Bij ons binnen

Binnen maken we het altijd gezellig. Onze twee groepsruimtes fungeren als huiskamer: lekker bijkomen aan tafel met een kop thee. En dan aan de slag! Een vogelhuisje timmeren, of een knip-en-plakschilderij? Dat kan in onze handenarbeidruimte. Liever Stratego, Kapla of Twister? Genoeg plek in onze grote speelkamer. Maar even op de bank hangen met een Duckje is ook lekker. Je kind kiest zelf!

Samen naar buiten

Eindeloos spelen in de buitenlucht. Hoe fijn is dat! Dus sporten we samen op ons groene grasveld. Houden we klim- en klauterestafettes op het rek. En doen we verstoppertje of spelen we tafeltennis op het grote schoolplein. In de herfst trekken we erop uit voor knutselmateriaal. "Hebbes, een kastanje!" En in de winter: sneeuwballen gooien, sporen zoeken en minstens één sneeuwvlok op je tong vangen.

Lekker actief

Kinderen leren het meest door zelf te dóen. Bij Smallsteps Mirakel geven wij ze daartoe alle ruimte. "Als ik mocht kiezen, dan….!" Dat zorgt voor grappige initiatieven en veel variatie. Aan de slag met bijzondere recepten bijvoorbeeld, waar de jonge en oudere kinderen sámen hun boodschappenlijstjes samenstellen, de keuken in gaan en dan... smullen maar! In onze creatieve workshops weet elk kind te verrassen: wat een talenten!

Goed gevoel gekregen bij Smallsteps? Dan kun je hier je kind makkelijk en snel online inschrijven.
meteen inschrijven