Onze locatie

Bij Smallsteps Papillon/Mirakel in Markelo kan je kind jarenlang op hetzelfde adres terecht: van baby tot bijna puber! Je baby landt in een warme bedding van onze professionele pedagogisch medewerkers. We zingen liedjes, doen dansjes en knutselen de liefste figuurtjes met elkaar. De oudere kinderen krijgen al best wat eigenwijze opdrachten. Een goed begin voor de basisschool. En de kinderen van de bso mogen zelf kiezen. Voetballen, lezen, knutselen ... ? Of toch wat anders? Het kan allemaal!

Bij ons binnen

"Dit voelt goed!" Dat horen we gelukkig vaak van (aanstaande) ouders. Wat direct opvalt bij Smallsteps Papillon is de warme, lichte inrichting, met veel ramen en voor elke groep een eigen speelhoek. In deze huiselijke sfeer heeft jouw kind volop ruimte. Niet alleen voor zijn rustmomentjes, maar ook om zich zijn nieuwe wereld eigen te maken. Spelen, creatief bezig zijn, muziek maken, vriendjes: alles met kleine stapjes.

Samen naar buiten

We zijn heel blij met onze heerlijke buitenspeelplaats die voor alle groepen toegankelijk is. De jongere kinderen spelen er of snoezelen lekker weg op een zacht kleed. De oudere kinderen kunnen er steppen, fietsen, maar ook spelen in de grote zandbak. Aan de andere kant van onze vestiging vind je een groot grasveld. In de warme zomermaanden zoeken we daar een beschut plekje onder de verkoelende bomen.

Lekker actief

Buiten spelen, binnen spelen: onze pedagogisch medewerkers bedenken elke dag iets nieuws. Maar we hebben ook vaste favorieten. Elke maand naar de opa's en oma's in verzorgingshuis Anholtskamp. Plezier over en weer. Geliefd is ook de Nationale Voorleesweek. Leerlingen van basisscholen in de buurt komen dan bij ons voorlezen. Lang van tevoren het gesprek van de dag; bij het voorlezen zelf zijn de kinderen als muisjes zo stil.

Goed gevoel gekregen bij Smallsteps? Dan kun je hier je kind makkelijk en snel online inschrijven.
vrijblijvend inschrijven