Onze locatie

Smallsteps Kindervloot is veel meer dan alleen opvang. Je kind krijgt bij ons alle ruimte om zich volop te ontwikkelen. Onze ervaren pedagogisch medewerkers zorgen voor een gezellige sfeer en geven je kind de aandacht die hij nodig heeft. Wij zijn kinderdagverblijf en buitenschoolse opvang ineen. De overstap met 4 jaar gaat daardoor bijna ongemerkt!

Bij ons binnen

In ons warme en kleurrijke pand is voor alle leeftijden wat te doen. Een stoere toren bouwen in de bouwhoek? Check. Gezinnetje spelen in de huishoek? Jazeker. En knippen en verven in de knutselhoek? Natuurlijk! Voor je baby zijn er knusse, rustige plekjes waar hij heerlijk kan snoezelen en slapen. En waar hij veilig kan oefenen met rollen en kruipen. Als hij wakker is, kijkt hij zijn ogen uit naar alles wat de peuters doen.

Samen naar buiten

Weer of geen weer: we gaan lekker veel naar buiten! Onze buitenruimte is veilig en uitdagend genoeg voor alle leeftijden. Zandtaartjes bakken, skelterrace of tikkertje doen? Bij ons kan het allemaal. Je baby kijkt met grote ogen naar het gezellige gekrioel van de peuters. We gaan ook vaak naar één van de speeltuinen in de buurt. Zelfgesmeerde broodjes en drinken mee… en picknicken maar

Lekker actief

We houden erg van dansen en muziek: onze peuters hebben de grootste lol als ze lekker gek mogen doen in de grote kring. Voor je baby begint dansen met muziek op schoot. Hij beweegt vanzelf mee! En elke maand hebben we een speciale muziekworkshop voor de peuters. De oudere kinderen kunnen vrijuit sporten in de sporthal, die heel dichtbij is. En wat dacht je van een spannende speurtocht in de buurt?

Goed gevoel gekregen bij Smallsteps? Dan kun je hier je kind makkelijk en snel online inschrijven.
vrijblijvend inschrijven