Onze locatie

Bij Smallsteps de Zeppelin wordt de wereld van je kind elke dag een beetje groter. Er valt ook zoveel te ontdekken! Hij leert wat hij allemaal kan en ook wat hij leuk vindt om te doen. Samen met alle vriendjes in de kinderopvang en de buitenschoolse opvang: de ouderen en de jongere kinderen doen bij ons veel samen. We zijn echt een minisamenleving bij elkaar!

Bij ons binnen

"Zullen we samen een boekje lezen?" De centrale hal van ons gebouw heeft een heerlijke boekenhoek. Met mooie prentenboeken voor de jongste en spannende avonturenverhalen voor de oudere kinderen. Bij de bibliotheek halen we regelmatig een themabox met boeken en knutselideeën. "Weet je…" De mooiste verhalen ontstaan wanneer kinderen hun fantasie de vrije loop laten. Zo maar, tijdens het spelen in de keuken of in de ballenbak.

Samen naar buiten

Bij Smallsteps de Zeppelin krijgen kinderen alle ruimte om te spelen, te ontdekken en te leren. De oudere kinderen van de naschoolse opvang helpen de jonge kinderen. En die zijn maar wat trots dat ze met de groten mee mogen doen. Met onze elektrische bolderwagen halen we de kinderen van school en trekken we er samen op uit. "Wie wil er mee naar de kinderboerderij?" "Jaa, ik!"

Lekker actief

Heerlijk, die tuin en speelplaats. Taartjes bakken in de grote zandbak, ravotten op het (kunst)grasveld en klimmen op de speelheuvel. Verstoppertje spelen, en rijden op de driewieler. "Durf jij al door die tunnel te kruipen?" Ook als het een beetje regent gaan we naar buiten: dan willen we de druppels op ons hoofd voelen en horen hoe ze op onze jas spetteren.

Goed gevoel gekregen bij Smallsteps? Dan kun je hier je kind makkelijk en snel online inschrijven.
vrijblijvend inschrijven