Onze locatie

Met kleine groepen van niet meer dan twaalf kinderen kunnen we elk kind bieden waar hij aan toe is. Rust en regelmaat voor de allerkleinsten, afgewisseld met zachte en vrolijke spelletjes. Uitdagende en sportieve activiteiten doen we met de wat oudere kinderen. Onze ervaren pedagogisch medewerkers zorgen voor een gezellige sfeer waarin je kind zich op zijn eigen tempo kan ontwikkelen.

Bij ons binnen

In ons moderne, sfeervolle pand kan je kind naar hartenlust spelen, ontdekken en leren. Met rode wangen werken aan een kunstig verfschilderij. Of met zijn tong uit z'n mond figuurtjes knippen uit een vel glitterpapier. "Ik ga een puzzel maken! Wil je me helpen?" Je baby kan heerlijk snoezelen in één van onze rustige hoeken. En als hij wakker is, kijkt hij zijn ogen uit naar alles wat de grote peuters doen.

Samen naar buiten

Onze tuin is een lust voor het oog. Wie wil daar nou niet de hele dag spelen? Zandtaartjes bakken, een fietsrace houden, lekker luieren in het groene gras… De echte durfals klimmen helemaal naar het topje van onze klimheuvel. Liever kokkerellen? We hebben een heel mooi buitenkeukentje! Natuurlijk trekken we er ook vaak op uit. Met onze bolderkar bijvoorbeeld. Broodjes mee en picknicken maar.

Lekker actief

Wij zijn kampioen knutselideeën verzinnen. Want elk kind is een kunstenaar. Ook die van jou! We luisteren graag naar de voorleesverhaaltjes bij de boekhandel in de buurt: daar zijn we vaste gast. En wat dacht je van dansen en bewegen op muziek? Dan hebben onze peuters de grootste lol. Voor je baby begint dat met muziek op schoot. Hij beweegt vanzelf mee!

Goed gevoel gekregen bij Smallsteps? Dan kun je hier je kind makkelijk en snel online inschrijven.
vrijblijvend inschrijven