Onze locatie

Smallsteps Pienternest biedt buitenschoolse opvang voor kinderen van 4 tot 13 jaar. We hebben aparte groepen voor jongere en oudere kinderen. Je kind speelt hier voetbal, bouwt zandkastelen en verrast ons met heerlijke en gezonde baksels uit onze gezellige keuken. Onze ervaren pedagogisch medewerkers hebben oog én hart voor je kind. Daardoor voelt hij zich snel thuis bij ons.

Bij ons binnen

In onze huiselijke groepsruimtes kan je kind naar hartenlust spelen. Maar onze grootste troef is de ruime keuken. Wat we daar al niet voor lekkers hebben gemaakt: gezonde smoothies, knapperige groentepizza's, smeuïge pompoensoep… En als je niet van koken houdt, dan kom je al die heerlijkheden toch gewoon lekker opeten? Met z'n allen aan de keukentafel. Gezelliger wordt het niet!

Samen naar buiten

Weer of geen weer: elke dag gaan we naar buiten voor die frisse neus en dat rozige gevoel. Op ons ruime speelplein is genoeg te doen! Tikkertje spelen, zandtaartjes bakken, plannen smeden in het speelhuisje: alles kan. Voor nog meer ruimte trekken we naar de drie schoolpleinen van de brede school Middenmeer. Reken maar dat je kind zijn energie daar volop kwijt kan!

Lekker actief

Wij zijn kampioen ideeën verzinnen. Wil je kind een dierenmasker knutselen? Een speurtocht in elkaar zetten voor zijn vriendjes? Of toch liever Levend Stratego op het speelplein? Zo wordt elke dag een topdag. In de vakanties trekken we er graag op uit. Naar het Bakkerijmusuem bijvoorbeeld, of naar kasteel Radboud. En zwemmen bij het Vooroever is op warme dagen vaste prik!

Goed gevoel gekregen bij Smallsteps? Dan kun je hier je kind makkelijk en snel online inschrijven.
vrijblijvend inschrijven