Onze locatie

Midden in Musselkanaal, vlak bij de basisscholen en het centrum, vind je Smallsteps 't Speelhoukje. We hebben een grote speel- en ontdektuin waar voor alle leeftijden wat te beleven valt. Wat wil je nog meer? Je baby of peuter ontwikkelt zich bij ons in zijn eigen tempo. De kinderen van de bso hebben alle ruimte om zich uit te leven of om uit te rusten. Je kunt je kind met een gerust gevoel bij ons achterlaten als je naar je werk gaat.

Bij ons binnen

"Ik ga een hele hoge toren bouwen!" "En ik maak een tekening voor mama!" In ons moderne, vrijstaande pand heeft je kind alle ruimte om te spelen, te leren en te ontdekken. Elke groepsruimte heeft meerdere speelhoeken. Rustig slapen en snoezelen kan natuurlijk ook: daar hebben we aparte slaapkamertjes voor. De kinderen van de bso hebben hun eigen plek om te lezen, te spelen, te knutselen of zo maar even niks te doen. Want alles mag, niets hoeft.

Samen naar buiten

Buiten spelen? We slaan geen dag over! Onze heerlijke tuin heeft voor ieder wat wils. "Schoenen uit, dan lopen we over het blotevoetenpad!" De allerkleinsten hebben hun eigen schaduwrijke plek, zodat ook zij veilig naar buiten kunnen. De bso-buitenruimte zit vol met uitdagingen. Wat dacht je bijvoorbeeld van een balanceerparcours met touwbrug en boomstammen? Of een heus kasteel met boomstammentrap? Voor het smeden van snode plannen is er ook een geheime chillplek. Hoe cool is dat!

Lekker actief

Met rode wangen komen de kinderen binnen. Ze hebben heerlijk in de tuin gespeeld. "Wat gaan we doen met de verse aardbeien? Weet je wat, we maken zelf een aardbeienshake!" Ook voor de kinderen van de bso verzinnen onze pedagogisch medewerkers allerlei leuke en spannende activiteiten. Want dacht je van een workshop kinderyoga, vogelhuisjes timmeren of je eigen musical schrijven en uitvoeren? Iets nieuws leren is altijd leuk!

Goed gevoel gekregen bij Smallsteps? Dan kun je hier je kind makkelijk en snel online inschrijven.
vrijblijvend inschrijven