Onze locatie

In een licht, vrijstaand pand vlakbij station Naarden–Bussum vind je ons kinderdagverblijf. Je baby voelt zich hier vertrouwd en geborgen. Je peuter kan er naar hartenlust spelen, leren en ontdekken. En dat doen we veel in de natuur. Bijvoorbeeld in onze eigen moestuin. Onze pedagogisch medewerkers kennen je kind en geven het precies wat het nodig heeft. Dat geeft je kind een veilig, warm gevoel.

Bij ons binnen

Kinderen houden van regelmaat. Daarom zijn onze dagen ingedeeld volgens vaste patronen. Een verhaaltje. Een hapje. Even snoezelen of slapen. Dat vinden baby's en jonge kinderen fijn. We hebben groepsruimtes met leuke afwisselende speelhoeken. Alle groepen grenzen aan de hal, waar de kinderen heerlijk kunnen spelen. Ook met kinderen van andere groepen. Dat vinden ze stoer en geeft ze zelfvertrouwen.

Samen naar buiten

Ongestoord rollen en kruipen in het gras? Dat kan in de veilige hoekjes van onze tuin. Baby's voelen zich hier heerlijk. En daarna rusten ze uit in onze speciale buitenbedjes. Slapen in de open lucht is gezond! Ook de oudere kinderen spelen elke dag buiten. We hebben drie speelpleinen en een verkeerstuin. Daarnaast gaan we vaak naar het park of de speeltuin in de buurt.

Lekker actief

"Kijk mama, deze worteltjes mag ik mee naar huis nemen!" Enthousiast komt je kind naar je toe rennen als je het op komt halen. We hebben geoogst uit de moestuin. En dat maakt de kinderen trots! Kinderen maken de heerlijkste gezonde hapjes in onze keuken. Ook zingen we, we dansen en maken muziek. En wat dacht je van het babygebarenspel? De kleintjes kraaien van plezier!

Goed gevoel gekregen bij Smallsteps? Dan kun je hier je kind makkelijk en snel online inschrijven.
vrijblijvend inschrijven