Onze locatie

Onze buitenschoolse opvang in Naarden ligt in een rustige woonwijk. Bij ons staat het beleven van de natuur elke dag op ons programma: we volgen de seizoenen en trekken er op uit. Kinderen leren al heel snel hoe een verse aardbei smaakt. En hoe een net geplukte komkommer ruikt en wat de kleur van een rijpe tomaat is. En dat is niet het enige! Ze zien ook hoe het allemaal groeit en bloeit, dankzij onze eigen moestuin waarin ze zelf kunnen meehelpen.

Bij ons binnen

Met rode wangen werken aan een kleurrijk schilderij. Een boek lezen. Of samen met andere kinderen een spannend spelletje Monopoly spelen. Het kan allemaal in onze ruime, lichte groepsruimtes. We hebben een kookcafé en een knutselatelier. Maar ook een loungeruimte waar kinderen kunnen chillen en bijkomen van een lange schooldag.

Samen naar buiten

"Gaan we voetballen?" "Jaaaa, leuk!" Op het speelplein komen de kinderen flink in beweging. Als het even kan, gaan we elke dag naar buiten. Zelf zaaien, onkruid wieden en oogsten in de moestuin. Ook trekken we er vaak op uit in de buurt. Een wandeling door de herfstbladeren? Spoorzoekertje in de sneeuw? Elk seizoen heeft z'n charmes! Zo veel mogelijk afwisseling in het programma: dat vinden wij belangrijk. Ook tijdens de vakanties.

Lekker actief

Werken in de tuin, samen koken, een kunstwerk maken, bij onze buitenschoolse opvang is van alles te doen. Binnen en buiten. Onze pedagogisch medewerkers observeren de vooruitgang van de kinderen en sturen bij waar nodig. Bijvoorbeeld door een spelelement toe te voegen, een activiteit om te buigen of juist door ze lekker te laten gaan. En gebeurt er iets vervelends? Dan staan ze klaar om je kind op te vrolijken met een knuffel of een pleister.

Goed gevoel gekregen bij Smallsteps? Dan kun je hier je kind makkelijk en snel online inschrijven.
meteen inschrijven