Onze locatie

Het oude postkantoor van Nieuwkoop is nu een modern fris pand met een mooie tuin: Smallsteps de Posterij. Je kind krijgt bij ons alle ruimte om zich volop te ontwikkelen. Onze ervaren pedagogisch medewerkers zorgen voor een gezellige sfeer en geven je kind de aandacht die hij nodig heeft. Wij zijn kinderdagverblijf en buitenschoolse opvang ineen. De overstap met 4 jaar gaat daardoor bijna ongemerkt!

Bij ons binnen

Wij vangen je kind op in een huiselijke, warme sfeer. Net als in een gezin eten we met z'n allen aan tafel. In ons lichte en kleurrijke gebouw kan je kind uren spelen: elke groepsruimte heeft een aantal knusse speelhoeken. Er is ruimte voor rust en voor uitdaging. De kinderen van de buitenschoolse opvang hebben hun eigen plek waar ze kunnen knutselen, huiswerk maken of gewoon lekker kletsen.

Samen naar buiten

Rode regenlaarsjes aan en huppelend door de plassen. Weer of geen weer: we gaan vaak naar buiten! Onze buitenruimte is veilig en toch uitdagend genoeg voor alle leeftijden. Zandtaartjes bakken, skelterrace of tikkertje doen? Bij ons kan het allemaal. Je baby kijkt met grote ogen naar het gezellige gekrioel van de peuters. En met de bso-kinderen gaan we vaak naar het park. "Balletje trappen?" "Kom maar op!"

Lekker actief

We houden veel van dansen en muziek: onze peuters hebben de grootste lol als ze lekker gek mogen doen in de grote kring. Voor je baby begint dansen met muziek op schoot. Hij beweegt vanzelf mee! De oudere kinderen doen mee aan de gevarieerde workshops: fotograferen, koken en schilderen bijvoorbeeld. En wat dacht je van een spannende speurtocht in de buurt?

Goed gevoel gekregen bij Smallsteps? Dan kun je hier je kind makkelijk en snel online inschrijven.
vrijblijvend inschrijven