Onze locatie

Smallsteps Hoogwakersbosstraat huist in de Noordwijkse school in Noordwijk. We combineren rust en regelmaat met gezellige activiteiten. Hierdoor kan je kind snel wennen aan het schoolritme en jarenlang in een vertrouwde omgeving leren en spelen. Je begint ontspannen aan je werkdag, terwijl je kind bij ons aanschuift voor een gezond ontbijt. Met een groot buitenspeelplein, de gymzaal en een keuken zullen de kinderen zich geen minuut vervelen!

Bij ons binnen

Een spelletje spelen met een vriendje, knutselen of een tekening maken. De peuters vermaken zich uren in de bouwhoek, de leeshoek en de poppenhoek. De gymzaal is dichtbij, lekker dansen op de muziek! Intussen duiken de kinderen van de buitenschoolse opvang de keuken in om heerlijke havermoutkoekjes te bakken. Werkt je kind graag met zijn handen? Bij ons staan er regelmatig creatieve workshops op het programma. Leef je uit!

Samen naar buiten

Op het grote buitenspeelplein spelen de kinderen tikkertje. Hup - lekker naar buiten: zitten doen we al genoeg! Een potje voetbal. "Goal, het is 2-1!" Even uitrusten onder de boom met limonade en wat fruit, dat is lekker rustig genieten. Bij Smallsteps Hoogwakersbosstraat kan je kind al zijn energie kwijt en weer lekker bijtanken.

Lekker actief

Dansen op de muziek in de gymzaal of lekker buiten rennen op het plein. Ga je mee naar de kinderboerderij? Dan geven we de geitjes te eten. Kijk eens hoe schattig ze zijn! Bij Smallsteps Hoogwakersbosstraat staat samen bewegen en vrij spelen met stip bovenaan.

Goed gevoel gekregen bij Smallsteps? Dan kun je hier je kind makkelijk en snel online inschrijven.
vrijblijvend inschrijven