WELKOM BIJ SMALLSTEPS 't Speelhofje

''Samen spelen en de wereld ontdekken! Dat doen we volop bij Smallsteps ’t Speelhofje in Noordwijk. Binnen in onze lichte, grote groepsruimte of lekker buiten in de wind. Kom eens kijken, we leiden je graag rond!''

Lisen Bakkenes, Locatiemanager

Onze locatie

Voor onze peuteropvang maken wij gebruik van een heerlijk, licht en ruim lokaal in basisschool Hoffenne Vierboet. Elke dag bieden we hier volop spel en uitdaging aan de peuters. Onze medewerkers hebben oog voor je kind en weten precies wat hij nodig heeft om zich te ontwikkelen. Zo maakt jouw kind straks een goede start op de basisschool. In het schoolgebouw en buiten op het plein is een aparte peuterruimte. Daar kunnen de kinderen hun eigen spel spelen, en tegelijk ook alvast een beetje gluren bij de ‘grote’ buren.

Lees hier meer over onze locatie
 • Grote en lichte groepsruimte in school
 • Naast groep 1/2: makkelijke overstap naar de basisschool
 • Volop uitdaging met ons Peuterpraatprogramma
 • Eigen buitenspeelruimte
 • Handig: ook verlengde opvang mogelijk (onder schooltijd)

Onze kinderopvang & tarieven

Peuteropvang
2 - 4 jaar
lees meer
Smallsteps 't Speelhofje Invaltij 17 2201 WN Noordwijk aan Zee

Zoek je een andere locatie of opvangvorm?

Bekijk kinderdagverblijven, peuteropvang- en buitenschoolse opvanglocaties

Vind andere opvanglocaties

Een dagje bij Smallsteps

Bij Smallsteps is elke dag anders. Zo blijven wij je kind prikkelen en ontdekt hij steeds weer iets nieuws. Natuurlijk bieden wij ook rust en regelmaat.

Ontdek hoe het er aan toegaat bij:

Rondleiding

Wil je binnen kijken, onze medewerkers ontmoeten en sfeer proeven? Maak een afspraak voor een virtuele of persoonlijke rondleiding!

maak een afspraak

Inschrijven

Goed gevoel gekregen bij Smallsteps? Dan kun je hier je kind makkelijk en snel online inschrijven.

vrijblijvend inschrijven

Flexibele opvang die past bij jouw ritme

Wat werkt voor jou? Een aantal vaste dagen? Af en toe eens ruilen? Of nóg meer flexibiliteit? Zeg het maar. De mogelijkheden verschillen per locatie. Dus kom gerust eens langs. Dan zorgen wij voor een fijne rondleiding en kunnen we direct ontdekken of we jouw ideale kinderopvang mogelijk kunnen maken.

Tarieven

Hoeveel je netto betaalt voor de kinderopvang hangt af van de hoogte van je kinderopvangtoeslag. Bovendien verschillen onze tarieven per locatie en opvangvorm.

Bekijk hier ons tarief voor:
Bereken je netto kosten.

Voor een berekening voor de netto kosten kun je contact opnemen met de locatiemanager.

Kinderopvangtoeslag

Dit is een tegemoetkoming in de kosten voor kinderopvang. De hoogte van de toeslag is onder meer afhankelijk van het inkomen van beide ouders. Je ontvangt de toeslag via de Belastingdienst. Kijk voor meer informatie op de website van de Belastingdienst.

Contact

Adres
Smallsteps 't Speelhofje
Invaltij 17
2201 WN Noordwijk aan Zee
Heb je vragen, suggesties of klachten?

Gebruik het online contactformulier van de locatie

Openingstijden

Pedagogisch Beleid

Hoe wij zorgen voor een plek waar jouw kind alle ruimte heeft om te ontdekken wie hij is en wat hij kan? Je leest het in ons pedagogisch beleid.

Inspectierapport(en) GGD

De GGD komt elk jaar langs om onze opvang te beoordelen. Via de link hieronder lees je hun bevindingen.

Landelijk register kinderopvang (LRKP)

Elk kinderdagverblijf, peuteropvang en buitenschoolse opvang heeft een uniek LRKP-nummer. Dit heb je nodig voor je belastingaangifte.

Veelgestelde vragen

 • Hoe gaan jullie nu om met een rondleiding?

  Je bent van harte welkom voor een digitale rondleiding op onze locatie! Vraag deze hier aan. De locatiemanager neemt vervolgens binnen 1 à 2 werkdagen contact met je op om een afspraak te maken voor een video call om je alles te laten zien en alvast kennis te maken met onze medewerkers.

 • Als ik me nu online inschrijf, zit ik daar dan meteen aan vast?

  Als je je inschrijft, kijken we eerst of we aan je plaatsingswensen kunnen voldoen. Zo ja, dan bieden we je een opvangcontract aan. Na ondertekenen hebben we een overeenkomst. Wil je dit ontbinden? Dat kan kosteloos  met inachtneming van een opzegtermijn van één maand.

 • Hoe lang van tevoren weet ik of er plek is voor mijn kind?

  Wij doen onze uiterste best om je direct een plek te bieden. Is er toch geen plaats vrij op de dagen of locatie die je wilt, dan bellen we je om de alternatieven te bespreken.

Meer vragen? Bel ons gerust op: 088 - 750 08 63