Onze locatie

Voor onze peuteropvang maken wij gebruik van een heerlijk, licht en ruim lokaal in basisschool Hoffenne Vierboet. Elke dag bieden we hier volop spel en uitdaging aan de peuters. Onze medewerkers hebben oog voor je kind en weten precies wat hij nodig heeft om zich te ontwikkelen. Zo maakt jouw kind straks een goede start op de basisschool. In het schoolgebouw en buiten op het plein is een aparte peuterruimte. Daar kunnen de kinderen hun eigen spel spelen, en tegelijk ook alvast een beetje gluren bij de ‘grote’ buren.

Bij ons binnen

Onze peuters gaan binnen op ontdekkingstocht. In de kring praten we samen en leren we luisteren naar elkaar. Of ze ontdekken zelf: wat kun je eigenlijk met een lege doos? Door de muziek, boeken en beweegspellen van Peuterpraat dagen we de peuters elke dag uit zich verder te ontwikkelen.

Samen naar buiten

Zonneschijn, regen of wind: we gaan iedere dag naar buiten. Een frisse neus halen, lekker spelen. Wat is er leuker dan dat! Rennen of fietsen op ons eigen schoolplein. Of samen een zandkasteel maken. ''Wat een hoge berg!'' En natuurlijk gaan we ook buiten aan de slag met de leuke activiteiten van Peuterpraat.

Lekker actief

Lekker bewegen! Dat doen we het allerliefst: op muziek, buiten of met een spel. ''Au, mijn knie!'' of ''Kijk eens wat ik al kan!'' Zo leren we ons eigen lijf kennen en zijn we lekker actief. Want rustig op onze plek blijven, dat doen we wel weer als we in de kring zitten.

Goed gevoel gekregen bij Smallsteps? Dan kun je hier je kind makkelijk en snel online inschrijven.
vrijblijvend inschrijven