Onze locatie

In deze gezellige peutergroep zou je het liefst de hele dag blijven! Smallsteps ’t Kimmetje heeft een eigen plek in basisschool Zeehonk in Noordwijk. Speel kok in het keukentje of verkoop de lekkerste ijsjes in onze ijswinkel. Knutselen en puzzelen kan aan de stevige tafel. Zullen we een toren bouwen in de bouwhoek? Maar eerst gaan we naar het speelplein: zandtaartjes bakken in onze buitenkeuken.

Bij ons binnen

Je peuter kijkt verlegen om de hoek. Samen met papa durft hij wel naar binnen. Even op schoot een boekje lezen, daarna rent hij enthousiast naar een van de hoeken. Samen koken in het keukentje, die lekkere taart inkleuren of aan tafel met de strijkkralen spelen. En daarna even bijkomen met wat fruit en drinken in de kring. Gezellig: na het eten zingen we liedjes en luisteren we naar een verhaal. Dan is het tijd om je jas aan te trekken. Lekker naar buiten!

Samen naar buiten

Hmm, ruik je die zilte lucht van de zee hier vlakbij? Als het even kan halen we lekker een frisse neus buiten. Rennen, klauteren en spelletjes doen op het speelplein. Kiekeboe! Ik zat verstopt achter de boom. Nu jij! Uitstapjes vinden we leuk. Samen wandelen en onderweg kriebelbeestjes zoeken. En na de zomer gaan we appels plukken in de boomgaard. Kijk eens wat een grote hier hangt!

Lekker actief

Psst. Welk dier ben ik? HIHIHI! Een paard! Samen met de kinderen huppelen we als paarden over het plein. Van bewegen worden we vrolijk en lekker moe. Wat een energie! Na al dat draven is het tijd voor wat meer rust. Onze pedagogisch medewerkers bedenken elke keer wat nieuws. Met muziek, dans, gym, yoga. Kom, we gaan dansen met linten om onze armen. Kijk eens hoe ze fladderen in de lucht!

Goed gevoel gekregen bij Smallsteps? Dan kun je hier je kind makkelijk en snel online inschrijven.
vrijblijvend inschrijven