Onze locatie

Vlakbij het centrum van Noordwijkerhout, in een rustige straat met veel groen en een grote nieuwe speeltuin aan de overkant, vind je Smallsteps Duinrakkers. In ons prachtige, ruime pand zit zowel ons kinderdagverblijf als onze bso. Druk? Helemaal niet. Gezellig? Zeker weten! Door de slimme indeling en het kleine aantal groepen is de sfeer knus en vertrouwd. We kennen elkaar en spelen met elkaar!

Bij ons binnen

Je kind voelt zich snel thuis bij ons. In de linkervleugel zit ons kinderdagverblijf, in de rechtervleugel de buitenschoolse opvang. Zo bieden we een fijne plek voor elke leeftijd. Baby's kijken met grote ogen rond in hun eigen ruimte. De oudere kinderen zijn lekker bezig in de speelhoeken: timmeren, blokken stapelen, boekjes lezen of optreden op ons podium. En met de bso-kinderen maken we graag muziek!

Samen naar buiten

Smallsteps Duinrakkers heeft een mooie natuurtuin en een heerlijk grote buitenspeelplaats waar dreumesen en peuters onbekommerd op ontdekkingsreis kunnen gaan. Er is een aparte tuin voor de allerjongsten, zodat zij veilig kunnen rollen en rondkruipen. Aan de overkant van onze locatie ligt een superleuke speeltuin. De kinderen van de bso zijn er dol op! Rennen, klimmen, wippen, draaien: wat is er fijner na een dag op school?

Lekker actief

Onze pedagogisch medewerkers bedenken leuke activiteiten. Daarbij kijken ze steeds wat jouw kind nodig heeft. Met de jongsten gaan we op ontdekkingstocht: lieveheersbeestjes zoeken, eendjes voeren, sneeuwpoppen maken. "Hee, een sappig tomaatje!" Die verbouwen we samen met de kinderen in ons moestuintje. Voor de kinderen van de bso hebben we Wijs in ontdekken: ze doen allerlei wetenschappelijke proefjes in ons eigen lab.

Goed gevoel gekregen bij Smallsteps? Dan kun je hier je kind makkelijk en snel online inschrijven.
vrijblijvend inschrijven