Onze locatie

Smallsteps Thijlaan is een kinderdagverblijf en buitenschoolse opvang in één. Daardoor is de sfeer huiselijk en ontspannen. Kinderen van 0 tot 4 hebben hun eigen groep. Je kind leert de vaste pedagogisch medewerkers vlug kennen en maakt snel vriendjes. De oudere kinderen spelen bijvoorbeeld in de speelhoek, de verkleedhoek, het knutselatelier en onze ontdektuin. Onze pedagogisch medewerkers weten wat elk kind nodig heeft.

Bij ons binnen

Overal waar je kijkt is licht, kleur en gezelligheid. Groen en natuurlijke materialen voeren de boventoon. Alle ruimtes zijn op de begane grond en komen uit op de centrale hal. Ook heeft elke groep een eigen deur naar onze heerlijke, grote tuin.

Samen naar buiten

Ogen, handen, oren, neus en mond: onze tuin prikkelt alle zintuigen. En daar zijn kinderen dol op! Ze kunnen er zelf op uit om te ontdekken. In een veilige en vertrouwde omgeving. Speciaal voor de jongsten hebben we een apart ingerichte babytuin. Je baby slaapt daar, als het weer het toelaat, in een speciaal bedje in de buitenlucht. Maar we trekken er ook vaak op uit. Met onze elektrische bolderkar naar de kinderboerderij of het bos.

Lekker actief

"Kom je mee spelen in de hut?" Wat is er fijner dan gezond te bewegen in onze ontdektuin? De kinderen spelen er in de wilgenhutten, fietsen over de ontdekpaadjes en spelen met water uit de waterpomp. Ook voor de oudere kinderen bedenken onze pedagogisch medewerkers een leuk en actief afwisselend programma.

Goed gevoel gekregen bij Smallsteps? Dan kun je hier je kind makkelijk en snel online inschrijven.
vrijblijvend inschrijven