Onze locatie

Ruimte om te spelen, te ontdekken en te leren. Daar gaat het om bij Smallsteps 't Speelparadijs. We bieden dagopvang en buitenschoolse opvang voor kinderen van 0 tot 13 jaar. We hebben het heel gezellig samen! Ons team van pedagogisch medewerkers heeft oog én hart voor je kind. Ze zien wat elk kind nodig heeft om zich te ontwikkelen en zich helemaal bij ons thuis te voelen. En dat merk je!

Bij ons binnen

Je vindt Smallsteps 't Speelparadijs in het activiteitencentrum de Bolster, midden in een rustig stukje Onstwedde. De groepsruimtes zijn ruim, licht en huiselijk. Baby's hebben hier hun eigen knusse ruimte, waar ze ongestoord kunnen snoezelen en hun wereld kunnen verkennen. Ook onze bso-kinderen hebben bij ons hun vertrouwde stek. Eerst even bijkomen bij een kop thee. Daarna sport, spel en creativiteit. Rode wangen verzekerd!

Samen naar buiten

Regen of zonneschijn: we gaan zo veel mogelijk naar buiten. Ons ruime speelplein is het gezellige territorium van de jongsten. Klimmen, klauteren en taartjes bakken in de zandbak. Da's natuurlijk beneden de stand van de oudere bso-kinderen: "Zijn wij toch te groot voor." Daarom dagen we hen uit met spannende wedstrijdjes op onze eigen jeu de boules-baan. Of van de klimheuvel rollen. Moet je die fanatiekelingen dan eens zien. Zijn ze ineens niet te oud voor!

Lekker actief

"Zullen we tikkertje doen? Of gaan we op zoek naar de schat?" "Jaaaa!" Onze pedagogisch medewerkers zijn kampioen leuke activiteiten verzinnen, passend bij de ontwikkeling van de groep. Kinderen vinden 'doen' zo leuk, dat ze ongemerkt veel bewegen. En bewegen is gezond! Samen met onze aandacht voor gezonde voeding, helpt dit bij het aanleren van een gezond leefpatroon voor je kind. Jong geleerd, oud gedaan.

Goed gevoel gekregen bij Smallsteps? Dan kun je hier je kind makkelijk en snel online inschrijven.
vrijblijvend inschrijven