Onze locatie

Smallsteps Menorah in Oosterhout zit in de gelijknamige basisschool.  We hebben lekker veel ruimte om buiten te spelen en het park en de speeltuin liggen om de hoek. Ook gaan we gezellig op bezoek bij onze oude buren van Surplus om samen te knutselen of de feestdagen te vieren. Met Moove zorgen we voor leuke sportactiviteiten. Basketballen, streetdance of gewoon tikkertje. Doen waar je plezier in hebt: bij ons kan het.

Bij ons binnen

Een baby voelt voorzichtig met zijn handen aan de zachte sliertjes en de glinsterende bal. Wat een ontdekkingstocht is zo’n grondbox voor je kleintje. De kleuters maken intussen een mooi schilderij.  Na schooltijd verzamelen de kinderen in de gymzaal. Wie doet er mee met een potje volleybal? Je kind zal zich geen moment vervelen; van lekker chillen in de rusthoek tot samen moe worden bij het sporten.

Samen naar buiten

Ren je lekker mee naar buiten, dan kun je je kunsten laten zien op het klimrek. De baby’s kruipen vrolijk over het zachte kunstgras. Fietsen, voetballen en hockeyen, voor de grote kinderen is er geen dag zonder sport. “3-2!” dat gaat een spannende wedstrijd worden. We moedigen je kind aan om zoveel mogelijk naar buiten te gaan en te bewegen.

Lekker actief

Wie gaat er mee met de spannende speurtocht door het park? De winnaar mag straks kiezen wat we gaan bakken in de keuken. We maken je kind enthousiast voor muziek door samen lekker te dansen. Moove organiseert sportactiviteiten bij ons, dus je kind zal al zijn energie kwijt kunnen na een lange dag op school.  

Goed gevoel gekregen bij Smallsteps? Dan kun je hier je kind makkelijk en snel online inschrijven.
vrijblijvend inschrijven