Onze locatie

Bij Smallsteps Profietstraat in Ootmarsum staan plezier en de ontwikkeling van je kind voorop. Dat zie je terug in onze groepsruimtes. Van snoezelhoek voor de kleintjes tot ridderkasteel en houtbewerkingshoek voor de oudere kinderen. Natuurlijk willen we ook van de kinderen weten wat zij leuk vinden. Zo sluiten we aan bij hun behoeftes. We houden van beweging en buitenlucht. Lekker wandelen met de baby’s en samen buitenspelen.

Bij ons binnen

Al onze groepsruimtes zijn uniek. Speciaal afgestemd op de kinderen die er spelen. Want je kind heeft in elke fase behoefte aan een andere uitdaging. Zo hebben we fijne speelmatten voor de baby’s en klauterkussens voor de peuters. Bij de voetbaltafel en in de houtbewerkingshoek vind je de oudere kinderen. En wat een creativiteit in de keuken en op het podium!

Samen naar buiten

We verzinnen altijd weer iets leuks om buiten te doen. Want buiten zijn is leuk! Lekker wandelen met de baby’s. Met de peuters naar de speeltuin om de hoek. En wat dacht je van onze schoolpleinen? Daar kun je heerlijk spelen. Met zand en tractors, op het duikelrek of met de waterbaan. Het grasveld vraagt gewoon om een partijtje voetbal. 'Wie doet er mee?'

Lekker actief

Lekker rustig chillen op de bank is heerlijk. Maar een actieve middag ook! Een leuke workshop 3D-schilderen, ritmisch dansen tijdens de bewegingsles, voetballen bij de voetbalvereniging of samen naar het bos. In het verzorgingshuis hebben we plezier met de opa’s en oma’s. Het podium in de hal is perfect voor een spetterende modeshow. En de kermis slaan we zeker niet over. Lekker eropuit!

Goed gevoel gekregen bij Smallsteps? Dan kun je hier je kind makkelijk en snel online inschrijven.
vrijblijvend inschrijven