Onze locatie

Bij Smallsteps Aan de Amstel willen we de seizoenen zelf beleven. Dus gaan we als het even kan met onze kinderen naar buiten. We hebben een spannende ontdektuin, met verstopplekjes onder de bomen en een echte waterspeelplek. Daar gaat je kind op ontdekkingstocht. Onze pedagogisch medewerkers weten wat kinderen nodig hebben. Je kind geniet!

Bij ons binnen

Wat ons pand zo bijzonder maakt? Het vele licht, de zachte vloeren en de vrolijke kleuren. Alle leeftijden voelen zich welkom bij Smallsteps aan de Amstel. De jongere kinderen hebben een grote speelhal. De kinderen van de bso hebben op de eerste verdieping een eigen plek met dakterras! Daar kunnen ze spelen, kletsen of even helemaal niks doen. Lekker bijkomen van een lange schooldag!

Samen naar buiten

In onze ontdektuin kan je kind naar hartenlust spelen, ontdekken en leren. Vieze vingers? Ja graag! Weer of geen weer? We trekken erop uit. Om op zoek te gaan naar kabouters. Of om herfstknutselmateriaal te zoeken voor onze werkstukjes. "Kijk mam, zelf gemaakt. Voor jou." Groot feest als het sneeuwt: gaan we sneeuwvlokjes vangen op onze tong. De oudere kinderen dagen we uit voor een sneeuwbalgevecht. "Pas op, achter je!"

Lekker actief

Spelen, onderzoeken, bezig zijn in de natuur. Je kind leert elke dag iets nieuws. Dat gaat soms letterlijk met vallen en opstaan. Geen probleem: de pedagogisch medewerker is altijd in de buurt, met een pleister en een knuffel. En het leed is snel voorbij als je daarna meteen weer verder kunt, spelen met je nieuwe vriendjes. "Wie weet er nog een liedje?" Zingen doen we graag en veel. En yoga natuurlijk. Lekker lenig worden. Yoga is voor alle leeftijden.

Goed gevoel gekregen bij Smallsteps? Dan kun je hier je kind makkelijk en snel online inschrijven.
vrijblijvend inschrijven