Onze locatie

Midden in een moderne woonwijk staat brede school Westhof met kinderopvang van Smallsteps Westhof. Een heerlijke plek voor kinderen van 0 tot 13 jaar. Hier kan je kind knutselen, stoeien, sporten en vooral spelenderwijs heel veel leren. We hebben ruimte genoeg, met twee speelzalen, een gymzaal en een fijn buitenterrein! Onze pedagogisch medewerkers zorgen dat elk kind precies krijgt wat het nodig heeft.

Bij ons binnen

Je kind heeft zijn eigen vertrouwde plek in één van de groepsruimtes. En voor de allerjongsten zijn er twee rustige slaapkamers. In de lichte hal komt alles samen: daar kan je kind torens bouwen, op speelkussens klimmen en samen met vriendjes verhaaltjes verzinnen in de poppenhoek. De oudere kinderen van de buitenschoolse opvang rennen na schooltijd de trap op naar hun eigen ruimte op de eerste verdieping.

Samen naar buiten

"Kijk eens hoe groot mijn pompoen al is geworden!" In de moestuintjes kweken de kinderen hun eigen groente. En in onze grote keuken maken we er iets lekkers van: pompoensoep, dat gaat er altijd wel in! Bij de kinderboerderij zien ze ons graag komen. En is er oud brood over, dan gaan we eendjes voeren in het park. Zo leert je kind spelenderwijs hoe plantjes groeien en wat dieren eten.

Lekker actief

De grote buitenruimte van Smallsteps Westhof staat vol uitdagende speeltoestellen. Je kind kan er klimmen, over de paadjes fietsen of kuilen graven in de zandbak. Op de bso geven we elke vakantie een eigen thema. Daar leren de kinderen van en het is nog leuk ook. We knutselen, verzinnen verhalen en toneelstukjes en we gaan op excursie. Is het thema middeleeuwen, dan gaan we naar een ridderkasteel!

Goed gevoel gekregen bij Smallsteps? Dan kun je hier je kind makkelijk en snel online inschrijven.
vrijblijvend inschrijven