Onze locatie

"Wat zijn de appels en zonnebloemen al groot!" Smallsteps Poortugaal is kinderdagverblijf en buitenschoolse opvang in één. Bij ons ontdekt je kind elke dag iets nieuws over de natuur. De kinderen verzorgen en kweken bloemen en groente in de moestuin. In de tuin is spelen in de tipi en op de tractor favoriet. Voor de allerkleinsten is er een aparte tuin en ook de bso heeft grote groene buitenspeelplaats met veel speeltoestellen en ruimte om te spelen.

Bij ons binnen

In ons ruime, lichte pand heeft je kind alle ruimte om te spelen, te leren en te ontdekken. "Ik ga een hele hoge toren bouwen!" "En ik maak een tekening voor mama!" De centrale hal is de beste plek om samen liedjes te zingen. De oudere kinderen hebben hun eigen ruimte waar ze knutselen, spelletjes doen of gewoon even lekker chillen na schooltijd.

Samen naar buiten

Het liefst zijn we buiten! Onze buitenruimte is een ideale plek voor tikkertje of lekker rondrijden op de fiets. Onze pedagogisch medewerkers zorgen dat hier van alles te doen is. In het speciale babygedeelte kan je kleintje veilig oefenen met rollen, kruipen en zijn eerste stapjes zetten. Park Valckesteijn is naast de deur, daar beleeft je kind elk seizoen weer iets nieuws. Kijk eens wat die spin een mooi web heeft gemaakt!

Lekker actief

Bij Smallsteps Poortugaal leren de kinderen spelenderwijs heel veel over de natuur. In de moestuin zaaien ze zelf groente, wieden ze onkruid en plukken ze fruit. "Mmmmm, wat is die aardbei lekker zoet!" Fruit dat je zelf met liefde hebt verzorgd smaakt natuurlijk het allerlekkerst! Jarig zijn is bij ons echt een feest: je jarige kind staat de hele dag centraal in ons programma.

Goed gevoel gekregen bij Smallsteps? Dan kun je hier je kind makkelijk en snel online inschrijven.
vrijblijvend inschrijven