Onze locatie

Smallsteps Prinsenbeek Moleneind in Prinsenbeek zit in het scoutinggebouw. Er is een heel groot speelveld vlak naast de deur. Je kind kan hier heerlijk rennen, ravotten en voetballen. Binnen in de grote keuken organiseren we kookworkshops. Op zolder hebben de kinderen van 8 jaar en ouder een eigen plek om lekker te chillen! Onze deuren staan al vroeg open, waardoor je werk en de zorg voor je kind heel goed te combineren zijn.

Bij ons binnen

De kleuters staan in de keuken. Ze gaan zelf pasta maken. Kijk die trotse gezichten eens! Intussen gaan de jongens en meiden uit groep 7 op zolder lekker chillen na de lange schooldag. Heb je de nieuwe voetbaltafel al gezien in de hoek? Kijk die kleine Einsteins daar! Ze maken een auto die rijdt op water! Je kind kan eindeloos spelen in de ruime zalen, ze komen ogen en oren tekort!

Samen naar buiten

We vinden het belangrijk dat je kind veel buiten speelt en beweegt en daar hebben we alle ruimte voor! De basketbal ligt al klaar op het speelveld. Wie maakt de teams vandaag? De kleuters pakken de tractors erbij om lekker in het zand te spelen. Rennen, ravotten en spelen bij de bokspringpaaltjes. Is het nu al tijd om naar huis te gaan?

Lekker actief

Ga je mee een katapult maken? We organiseren vaak leuke techniekactiviteiten. Je kind voelt zich dan een echte professor! Na de speurtocht door het park leggen we de gevonden spullen op de grote houten tafel. We gaan er een mooi kunstwerk van maken! Wat een honger krijg je daarvan, hè? Hup, de keuken in, dan bakken we een grote cake!

Goed gevoel gekregen bij Smallsteps? Dan kun je hier je kind makkelijk en snel online inschrijven.
vrijblijvend inschrijven