Onze locatie

Smallsteps Prinsenbeek Vijverstraat in Prinsenbeek zit in een vrijstaand pand in het park Overbos met een speeltuin voor de deur! En op de route naar de snelweg, heel handig. In de knusse speelhoeken kan je kind heerlijk spelen en ontdekken. We maken leuke uitstapjes en gaan ravotten in de gymzaal van de school. Wat een feest!

Bij ons binnen

Help je mee met de hapjes voor de baby’s in de keuken? Straks komen de kinderen van groep 8 gezellig voorlezen in de kring. Pak de boeken maar alvast uit de kast in de leeshoek, je mag zelf kiezen welke! De baby’s spelen met de rammelaars op het kleed. Kijk ze eens genieten. Vrij spelen vinden we heel belangrijk. In onze knusse speelhoeken kan je kind heerlijk spelen en ontdekken.

Samen naar buiten

In het park Overbos is zoveel te beleven! We gaan op zoek naar bladeren en kastanjes om mee te knutselen. Zie je dat eekhoorntje daar vlakbij de struiken? De speeltuin voor de deur heeft een grote zandbak en zelfs een extra speelplaats voor de oudste peuters. We vervelen ons geen moment! Lekker ravotten in het gras en spelen met de baby’s onder de hoge bomen.

Lekker actief

Kijk eens, de brandweer komt op bezoek op de speelplaats. Dat is een mooie rode wagen! Heb je al gezien dat we een verkeersspeurtocht gaan houden? Wat een avontuur! We gaan regelmatig op bezoek bij het bejaardentehuis om te knutselen. De peuters spelen ook graag op het speelplein van de basisschool en kletsen met de juf. Voor je het weet is je kind klaar voor school!

Goed gevoel gekregen bij Smallsteps? Dan kun je hier je kind makkelijk en snel online inschrijven.
vrijblijvend inschrijven