Onze locatie

Baby's, bengels, wijsneuzen en deugnieten: elk kind voelt zich fijn bij Smallsteps Boerenbende. Bij Smallsteps Boerenbende bieden we opvang voor kinderen van 0 tot 13 jaar. Rust en regelmaat voor de allerjongsten, spel en uitdaging voor de oudere kinderen. Plezier maken staat centraal. Ons team van pedagogisch medewerkers heeft oog én hart voor je kind. Ze weten wat elk kind nodig heeft om zich te ontwikkelen en zich bij ons thuis te voelen. En dat merk je!

Bij ons binnen

Wij vangen je kind op in een huiselijke, warme sfeer. Net als in een gezin eten we met z'n allen aan tafel. De baby's hebben hun eigen rustige plekje waar ze lekker kunnen kruipen, rollen en slapen. De peuters halen hun hart op in de knusse speelhoeken in de groepsruimte. Ook de kinderen van de bso hebben bij ons hun eigen stek. Hier kunnen ze lekker lezen, spelen, knutselen of zo maar even niks doen. Want alles mag, niets hoeft.

Samen naar buiten

Regen of zonneschijn: we gaan zo veel mogelijk naar buiten. Onze ruime, uitdagende tuin is half overdekt, dus we houden het altijd droog! De baby's slapen in hun buitenbedjes, de peuters klimmen, klauteren en bakken de lekkerste zandtaartjes in de zandbak. De kinderen van de bso hebben hun eigen speelplek. Tikkertje, verstoppertje of een balspel … Net waar je na een lange schooldag aan toe bent! Of voetballen bij voetbalvereniging SCP. 'Doelpunt!' 

Lekker actief

“De schat is kwijt, wie helpt zoeken?” “Ik! Ik! Ik!!!” Onze pedagogisch medewerkers zijn kampioen leuke activiteiten verzinnen, passend bij de ontwikkeling van de groep. Kinderen vinden ‘doen’ zo leuk, dat ze ongemerkt veel bewegen. En bewegen is gezond! Ook hebben we een moestuin, waar we tomaatjes en andere gezonde lekkernijen in kweken. Twee keer per maand verzorgt ‘Kleintje dans’ bewegingslessen voor de peuters.

Goed gevoel gekregen bij Smallsteps? Dan kun je hier je kind makkelijk en snel online inschrijven.
vrijblijvend inschrijven