Onze locatie

Duik de speelhoek in voor heerlijk speelplezier. Zoef met een step een rondje over ons speelplein. Of ga je liever gymmen of dansen in de gymzaal? Kom gauw binnen kijken bij Smallsteps Cappelrijeland in basisschool de Schakel. Spelen, leren en ontdekken gaan bij ons hand in hand. En je mag al zoveel zelf doen. Daar houden peuters van! Laat maar zien wat jij allemaal kan…

Bij ons binnen

Kom bij ons in de kring! Luister naar een mooi Bijbelverhaal. Kijk en tel eens mee: hoeveel dieren gaan er in de ark? Ontdek de wondere wereld van de kleuren. Wauw! De rode en gele verf wordt samen oranje. In de kast hangt de oranje koningsmantel al klaar. Speel jij vandaag voor koning of ben jij liever prinses? De pedagogisch medewerker komt graag bij je op bezoek. Zet de kopjes maar vast klaar.

Samen naar buiten

Spetteren met het water in de watertafel. Even afkoelen, wat een plezier! Vol verwondering kijken naar de mieren die van alles meeslepen. Wat zijn mieren sterk! Op ons plein heeft je peuter de ruimte om heerlijk te ontdekken en bewegen. Probeer de zeepbellen maar eens te pakken. Wat blaast de wind ze hoog de lucht in. Nu moet je wel springen. 1, 2, 3… Yes gelukt!

Lekker actief

Het is tijd om koekjes te bakken. Zet de koksmuts maar op… Het deeg plakt zo lekker aan je handen. Actief bezig zijn, daar houden we van. Buiten een hut bouwen op het plein of binnen onder een tafel. Spannend hè? Op het plein liggen de herfstblaadjes al te wachten. Rol er doorheen of gooi ze in de lucht. Neem maar wat blaadjes mee naar binnen. Dan maken wij er samen een mooie slinger van!

Goed gevoel gekregen bij Smallsteps? Dan kun je hier je kind makkelijk en snel online inschrijven.
vrijblijvend inschrijven